Ontdek
de CostaClub

CostaClub. Nog waarde voller dan ooit

CostaClub is de exclusieve Club van wie een Costa-cruise voor zijn vakantie kiest. Maar de CostaClub opent haar deuren nu ook voor degenen die erover denken om voor het eerst een cruise met Costa te maken. Alle leden profiteren van speciale attenties, exclusieve kortingen en unieke voordelen.
De privileges en voordelen beginnen aan boord, gaan door aan land en stoppen zelfs thuis niet. Met CostaClub wordt u als trouwe klant concreet beloond. Hoe vaker u met Costa cruiset, hoe meer attenties u geniet. CostaClub-lid zijn betekent dat u een wereld van privileges deelt, dag na dag, zowel op vakantie als thuis. Ontdek onmiddellijk de voordelen, Privilegedata, de speciale ledenkortingen en de algemene voorwaarden.

Zes exclusieve clubs

 • Club Ambra:0 punten
 • Club Acquamarina:van 1 tot 2.000 punten
 • Club Corallo:van 2.001 tot 5.000 punten
 • Club Perla:van 5.001 tot 13.000 punten
 • Club Perla Oro:van 13.001 tot 26.000 punten
 • Club Perla Diamante:from 26.001 punten

U ontvangt 100 basispunten per cruisedag. Dit aantal punten zal stijgen afhankelijk van de gekozen hutcategorie, waardoor u snel naar het volgende niveau kan doorstromen: 100 punten voor binnenhutten 150 punten voor buitenhutten 175 punten voor buitenhutten met balkon Gasten in Premium hutten ontvangen het dubbele aantal punten: 200 (binnenhut), 300 (buitenhut) en 350 punten (buitenhut met balkon). Voor de Suites ontvangt u maar liefst 450 punten per dag. Ook de kosten voor Costa-vluchten leveren punten op, en dit tot maximaal 500 punten. Bovendien wordt het aantal punten voor aankopen aan boord verhoogd naar 2 punten per bestede euro, met inbegrip van aankopen die voor vertrek op de website worden gedaan. Dit geldt ook voor aankopen die worden gedaan aan boord van een cruise met een speciaal promotietarief. Met de aankoop van deze speciale cruisetickets zelf zijn echter geen punten te verdienen.

Tal van punten om snel naar een hogere Club door te groeien.

U ontvangt 100 basispunten per cruisedag. Dit aantal punten zal stijgen afhankelijk van de gekozen hutcategorie, waardoor u snel naar het volgende niveau kan doorstromen:
100 punten voor binnenhutten
150 punten voor buitenhutten
175 punten voor buitenhutten met balkon
Gasten in Premium hutten ontvangen het dubbele aantal punten: 200 (binnenhut), 300 (buitenhut) en 350 punten (buitenhut met balkon). Voor de Suites ontvangt u maar liefst 450 punten per dag. Ook de kosten voor Costa-vluchten leveren punten op, en dit tot maximaal 500 punten.
Bovendien wordt het aantal punten voor aankopen aan boord verhoogd naar 2 punten per bestede euro, met inbegrip van aankopen die voor vertrek op de website worden gedaan. Dit geldt ook voor aankopen die worden gedaan aan boord van een cruise met een speciaal promotietarief. Met de aankoop van deze speciale cruisetickets zelf zijn echter geen punten te verdienen.
Bijvoorbeeld:

Aantal punten met de Club:
7 dagen in Classic hut met balkon175 x 7 1.225 punten
Aankopen aan boord400€ x 2800 punten
Totaal aantal punten: 2.025 punten.

Drie jaar geldig

De gespaarde CostaClub-punten zijn beperkt geldig. Elk jaar zijn de tijdens de laatste 3 jaar bijeen gespaarde punten geldig voor de bepaling van de Club waartoe u behoort. Deze regel geldt voor alle Clubs, van de Club Acquamarina tot de Club Perla Diamante. Op het moment van de officiële lancering van de nieuwe Club begin 2016 worden alle in de laatste 3 jaar bijeen gespaarde punten (geldig voor de bepaling van de Club waartoe u behoort) opnieuw berekend volgens de nieuwe regels. Dit betekent dat u voor de cruises die u tussen 2013 en 2015 heeft gemaakt onmiddellijk tal van extra punten verdient. De meeste leden worden automatisch ingeschreven in een hogere Club. Als u met het nieuwe puntenaantal echter in een lagere Club terechtkomt, blijft uw plaats in uw huidige Club gedurende 6 maanden gegarandeerd wanneer u in deze periode een cruise maakt. Tot juni 2016 kunt u dus blijven reizen en genieten van de nieuwe voordelen van uw huidige Club en tegelijkertijd nieuwe CostaClub-punten verdienen volgens de nieuwe regels.

Talrijke voordelen voor elke Club

Leden van de nieuwe Club voor wie nog nooit met Costa heeft gereisd, hebben nog geen recht op de voordelen van wie al langer lid is, maar ontvangen bij hun eerste cruise een welkomstgeschenk dat hun een voorproefje zal geven van een aantal cruise-ervaringen


Leden van de Club Perla en Perla Oro kunnen samen met een persoon naar keuze dineren in het Samsararestaurant.


De Perla, Perla Oro en Perla Diamante leden ontvangen een krediet van respectievelijk 20, 50 en 75 euro om tijdens de cruise aan boord te besteden (voor excursies of in de bar bijvoorbeeld)


Leden van elke Club, met uitzondering van Club Ambra, ontvangen een geschenk aan het einde van hun cruise. En degenen die hun verjaardag vieren, krijgen een speciale verjaardagstaart en een foto als herinnering aan hun verjaardagsfeest.


Acquamarina, Corallo en Perla leden die beslissen om vaker te reizen dan het jaar ervoor, profiteren voor deze extra cruise van een gratis upgrade naar de beste hutcategorie die op dat moment beschikbaar is. En Perla Oro en Perla Diamante leden krijgen een nog exclusievere hut toegewezen: als u een extra cruise maakt, verblijft u in een Suite!

Voordelen

CostaClub Voordelen en Privileges
Ambra
Acquamarina
Corallo
Perla
Perla Oro
Perla Diamante
BOEKING
CostaClub-evenementcruise met exclusieve activiteiten voor leden
Exclusieve kortingen op de Privilegedata, 1 op de 3 cruises van de hele programmering, met uitbreiding naar alle personen in dezelfde hut
0
10%
12%
15%
17%
20%
Upgrade op de extra cruises ten opzichte van het jaar ervoor (beste beschikbare categorie) 2
0
Super Upgrade naar een Suite op de extra cruises ten opzichte van het jaar ervoor 2
0
0
0
0
VOOR VERTREK
Voorkeursbehandeling bij inschepen
0
0
0
Inschepen met voorrang
0
0
0
0
0
Voorrang bij het afleveren van de bagage in de hut
0
0
0
0
0
Gratis toegang tot de VIP wachtruimte in de Palacrociere en Palacruceros (Savona en Barcelona)
0
0
0
0
0
Bagageservice: uw bagage wordt bij u thuis opgehaald en terugbezorgd (niet voor Zwitserland) 1 - 3
0
0
0
0
0
AAN BOORD
CostaClub-kaart 1
CostaClub-punten
Welkomstgeschenk 1
Geschenk bij overgang naar volgend niveau 1 - 5
0
CostaClub-cadeau aan het einde van de cruise
0
Verjaardagstaart en professionele foto aangeboden 1
0
Welkom terug Cocktail en foto aangeboden
0
Gratis fles water in de hut (1 per cruise)
0
Fruitmand en fles mousserende wijn in de hut 7
0
0
0
Diner aangeboden in het Samsararestaurant (op de schepen waar dit aanwezig is)
0
0
0
Krediet om aan boord te besteden 1 - 8
0
0
0
€20
€50
€75
Badjas, slippers (ter beschikking gesteld in de hut) en badset met verzorgingsproducten
0
0
0
0
Extra badhanddoek
0
0
0
0
VIP cocktail party (voor cruises van meer dan 4 dagen)
0
0
0
0
Speciale tour achter de schermen van het schip 6
0
0
0
0
Clubrestaurant gereserveerd voor het ontbijt, de lunch en het diner gedurende de hele cruise (indien beschikbaar) 9
0
0
0
0
0
Kussenmenu: mogelijkheid om het soort kussen te kiezen
0
0
0
0
0
Speciale persoonlijke assistent ter beschikking voor het boeken van diensten tegen betaling aan boord (excursies, Spa, restaurants)
0
0
0
0
0
Gepersonaliseerde minibar op basis van voorkeuren (producten tegen betaling) 4
0
0
0
0
0
Wasseretteservice Magic Bag aan het einde van de cruise (wassen met water en opvouwen) 1 - 4
0
0
0
0
0
Een Premium Costatour (met uitzondering van cruises in Zuid-Amerika, Azië en Reis rond de wereld) 4
0
0
0
0
0
Plaats op de eerste rijen bij de avondvoorstellingen (op schepen met een theater)
0
0
0
0
0
Een hele dag gratis in de Spa, op de schepen waar deze aanwezig is (wanneer het schip in de haven ligt, en ook geldig voor een tweede persoon die in dezelfde hut verblijft) 1
0
0
0
0
0
Wijnproeverij 6 (met uitzondering van cruises naar Zuid-Amerika)
0
0
0
0
0
Ontschepen met voorrang (aan het eind van de cruise)
0
0
0
0
0
Terms, conditions and limitations

1. Privileges voor de leden. Alle privileges waar het symbool # niet bijstaat, gelden zowel voor leden als voor de passagiers die de hut delen met een lid.

2. Updrage en Super Upgrade moeten voor het vertrek worden aangevraagd, niet aan boord. Voor alle toepasbaarheidsvoorwaarden raadpleegt u de Algemene Voorwaarden.

3. De Bagageservice is beschikbaar voor de Perla Diamante-leden die woonachtig zijn in een van de volgende landen: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van Madeira en Porto Santo), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van de Canarische Eilanden, de steden Ceuta en Melilla, Andorra), Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (met uitzondering van de Kanaaleilanden), Zweden. De service is ook niet van toepassing voor Malta en Cyprus. Beschikbaar voor cruises met inscheping in Civitavecchia, Genua, Napels, Palermo, Savona, Trapani, Triëst en Venetië, Marseille en Toulon, Barcelona. Voor meer informatie raadpleegt u de Algemene Voorwaarden.

4. Voor cruises van 5 dagen of langer.?

5. Het cadeau wordt 1 keer verstrekt bij elke keer dat u overgaat naar een volgend niveau.

6. Voor cruises van meer dan 7 dagen.

7. 1 fles mousserende wijn en 1 fruitmand per cruise.

8. Servicekosten niet inbegrepen. Bedragen van bonnen of kredieten voor aankopen aan boord tellen niet mee voor de CostaClub-punten.

9. In plaats van het Clubrestaurant wordt er aan boord van de Costa neoClassica, Costa neoRiviera en Costa Magica een speciale ruimte in de respectieve hoofdrestaurants (Tivoli, Saint Tropez en Smeralda) gereserveerd.

Voor de details van de privileges, voorwaarden en beperkingen ervan raadpleegt u de Algemene Voorwaarden.

De volgorde en de bezorgdagen van de cadeaus aan boord kunnen wisselen, afhankelijk van de duur van de cruise en de organisatie op het schip.

Alle opeenvolgende cruises, die u in een of meerdere boekingen reserveert, geven recht op privileges op elke cruise, met uitzondering van het cadeau aan het begin/einde van de cruise en kredieten aan boord, die slechts één keer verstrekt zullen worden. De privileges en de Algemene Voorwaarden van de Club zouden in de loop der tijd kunnen wijzigen.

Perla Diamante: 10 onschatbare voordelen

Hieronder vindt u een aantal van de voordelen die de leden van de exclusiefste Club ontvangen:

 • 1. Bagageservice van deur tot deur. Uw bagage wordt bij u thuis opgehaald en weer thuisbezorgd (uitsluitend voor cruises vanuit Italiaanse havens), uw kleding wordt aan het einde van de cruise gewassen en dat alles gratis.
 • 2. U heeft gedurende de hele cruise vrije toegang tot het Clubrestaurant, niet alleen voor het diner, maar ook voor het ontbijt en de lunch.
 • 3. Een speciale persoonlijke assistent staat gratis tot uw beschikking voor het reserveren van excursies, wellnessafspraken, restaurants en andere services: een telefoontje volstaat en er komt onmiddellijk iemand die u helpt. Geen wachtrijen meer aan boord!
 • 4. "Exclusieve upgrade" voor de aankoop van een extra cruise ten opzichte van het jaar ervoor: bij aankoop van een binnenhut verblijft u in een Suite!
 • 5. De eerste rijen gereserveerd in het theater: u kunt in alle rust dineren want u bent er zeker van dat u een plaats op de eerste rijen heeft.
 • 6. Gepersonaliseerde minibar in uw hut met uw favoriete drankjes.
 • 7. Onmiddellijke inscheping: leden van de Club Perla Diamante zijn de enigen die als eersten aan boord mogen.
 • 8. Een hele dag gratis in de Spa voor op en top ontspanning en wellness!
 • 9. Gepersonaliseerde excursies met een beperkt aantal deelnemers.
 • 10. 20% exclusieve korting op de Privilegedata van 2016. Maar dit is niet alles want er wachten u nog tal van andere voordelen.