​​​​​​

Drankpakketten om op het goede leven te toosten

Met onze drankpakketten geniet u onbezorgd van uw vakantie!

Tijdens de vakantie voelt u zich over het algemeen meer ontspannen. Wilt u dit gevoel versterken, ontdek dan de drankpakketten van Costa Cruises. Ze bieden u gemak en de kans om in alle rust en ontspanning tegen een zeer voordelige prijs te toosten. Tijdens een cruise weet u nu eenmaal nooit wanneer u een toost wilt uitbrengen op een sportief succes of op een nieuwe vriendschap. Afhankelijk van het gekozen drankpakket kunt u uitsluitend tijdens de maaltijden of de gehele dag door onbeperkt drankjes met en zonder alcohol consumeren. De gemakken van een Costa Cruise zijn bedoeld voor iedereen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Pranzo & Cena

(vanaf 18 jaar) Voor wie aan tafel graag een lekker glaasje rode wijn of een verfrissend biertje drinkt, is dit het juiste pakket. Ook wat de prijs betreft! Tijdens elke lunch en elk diner kunt u onbeperkt geselecteerde wijnen, bieren en alcoholvrije drankjes consumeren.

De prijs van het drankpakket varieërt en is afhankelijk van het seizoen en het schip.

Alle gasten in 1 hut dienen te kiezen voor hetzelfde pakket. De prijs is inclusief service taks van 15%.

Pranzo & Cena Giovani

(van 4 tot 17 jaar) Tijdens alle maaltijden in het restaurant en aan het buffet kunnen zowel de allerjongsten als tieners tegen een zeer voordelige prijs genieten van een brede keus uit hun favoriete drankjes en bronwater.

Alle gasten in 1 hut dienen te kiezen voor hetzelfde pakket.De prijs is inclusief service taks van 15%.

Brindiamo

(vanaf 18 jaar) Dit is het perfecte drankpakket voor wie heerlijk wil ontspannen en gedurende de hele dag van zijn favoriete drankjes wil genieten. Koffie en cappuccino voor een energieboost, frisdrank en verfrissend bier om aan het zwembad van te nippen, de meest geliefde aperitiefjes en een uitgebreide selectie wijnen en likeuren. De prijs van het drankpakket varieërt en is afhankelijk van het seizoen en het schip.

Prestigemerken en consumpties uit de minibar zijn niet bij het pakket inbegrepen. Alle gasten in 1 hut dienen te kiezen voor hetzelfde drankpakket. De prijs is inclusief service taks van 15%.

Più gusto

(vanaf 18 jaar) De juiste keus voor diegene die graag een aperitiefje drinkt en na het eten een cocktail. Naast verfrissende drankjes, wijn, bier en koffie biedt Più Gusto voor een zacht prijsje namelijk de keuze uit maar liefst 34 soorten alcoholische en alcoholvrije cocktails, mixdrankjes en frozen drinks.

De prijzen van het drankpakket varieërt en is afhankelijk van het seizoen en het schip.

Prestigemerken en consumpties uit de minibar zijn niet bij het pakket inbegrepen. Alle gasten in 1 hut dienen te kiezen voor hetzelfde pakket. De prijs is inclusief service taks van 15%.

Intenditore

(vanaf 18 jaar) Voor de echte likeur- en champagnekenners die ook op vakantie van prestigemerken willen genieten. Met dit pakket kunt u voor een voordelige prijs van onze beste merken proeven: onbeperkte consumptie van alle in een glas geserveerde drankjes die op onze barlijsten staan met een prijs tot 9 euro. En om echt niets te kort te komen, kunt u tevens genieten van alle drankjes in de minibar of de drankjes die in uw hut worden geserveerd. Als echte kenners!

De prijzen variëren afhankelijk van het seizoen en het schip.

De aanschaf van het pakket dient te gebeuren voor alle gasten in dezelfde hut. De prijs is inclusief het percentage voor de service van 15%.

Giovani

(van 4 tot 17 jaar) Speciaal voor alle kinderen die 100% willen genieten van het cruiseleven: van spelen, sporten en ontdekken krijg je dorst. Met het Giovani pakket kunnen kinderen en tieners onbeperkt genieten van verfrissende drankjes, koffie, cappuccino, smoothies, vruchtensappen en verrukkelijke chocolademelk. Deze formule dient gecombineerd te worden met de drankpakketten voor volwassenen Brindiamo, Piu' Gusto of Intenditore. Het pakket omvat de onbeperkte consumptie van alcoholvrije drankjes.

De prijzen variëren afhankelijk van het seizoen en het schip.

De aanschaf van het pakket dient te gebeuren voor alle gasten in dezelfde hut. De prijs is inclusief het percentage voor de service van 15%.

​​​​​​​​​

Benvenuti alla felicità al quadrato

Vind de beste ervaringen om tijdens een Costa-cruise te beleven

Een lunch aan het zwembad en het is meteen vakantie

De hele nacht door plezier in de discotheek op zee

Aan boord is het entertainment ook virtueel

Van het ontbijt tot het diner hebben we voor ieder wat wils

Van speciale diëten tot een chocoladefontein, alles wordt afgestemd op uw behoeftes

Beproef uw geluk in het casino

Mini Club en Teen Club: tal van activiteiten voor onze kleine gasten

Entertainment, sport of wellness, aan boord vindt u de activiteit die het beste bij u past

 

Het diner met 12 gangen door Bruno Barbieri

The Voice of the sea - u speelt de hoofdrol in het entertainment

Peppa Pig: het meest geliefde varkentje.

Wij bieden u alles wat u op vakantie nodig heeft

Kies de maand van uw cruise

Bent u niet tevreden, dan vergoeden we uw hele vakantie!
  •  
     
     

Reserveren?

ONLINE BOEKEN

Alle cruises, vaarroutes en belevingen van Costa kunt u online ontdekken.

Selecteer uw vertrekdatum

WILT U TERUGGEBELD WORDEN?

Geef uw gegevens door en kies het tijdstip en de dag waarop u wilt dat onze Costa Expert contact met u opneemt.

Vul het formulier in

BEL DE COSTA EXPERT

0900-0401276

Onze experts staan voor u klaar, of neem contact op met uw plaatselijke reisagent.

Details Wij helpen u graag 0900.040.12.76

(78.18.99.69 voor België)
 

DEEL UW DROOM

 
Met een vriend
Stuur naar een vriend

VOORWAARDEN:
Drankjespakketten zijn persoonlijk, niet-overdraagbaar en niet-deelbaar. Ze dienen te worden besteld door alle gasten in dezelfde hut, of met hetzelfde reserveringsnummer en/of die samen reizen.

Pakketten die alcoholische dranken inhouden zijn voorbehouden aan gasten vanaf 18 jaar (21 in de Verenigde Staten). Ze bevatten een selectie alcoholische en niet-alcoholische drankjes geserveerd per glas, en gelden zelfs op de dag van aankomst. Hele flessen wijn of sterke drank worden niet geserveerd. Producten uit de minibar, hutservice en prestige merken (met uitzondering van het Connoisseur-pakket) zijn uitgesloten.

Service wordt geweigerd aan gasten in een beschonken staat.