​​

Costa excursies

Meer dan 2.500 excursies (CostaTours!) zodat u het beste uit elke bestemming kunt halen

Excursies in de hele wereld

Met Costa wordt iedere tussenstop een vakantie binnen uw vakantie Costa Cruises heeft een groot aanbod van excursies zodat ieder zijn ideale uitstapje kan maken. Door in te loggen op MyCosta vindt u de bezienswaardigheid of de ervaring die u absoluut niet wilt missen. Zoek de soort excursie die het beste bij u past: avontuur, winkelen of een culturele tour… Onze excursies (CostaTours!) zijn speciaal samengesteld om aan ieders wensen te voldoen en uiteraard wordt u steeds begeleid door deskundig personeel. ​ De keuze gaat van ontspannende natuur- en cultuuruitstapjes, die ook voor ouderen en kinderen geschikt zijn, tot meer dynamische en sportieve excursies voor wie van een beetje avontuur houdt.

Unieke ervaringen

Unieke vakantie uitstapjes voor een onvergetelijke vakantie Onze excursies nemen u mee naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Bieden u traditionele tours, maar ook “Easy” uitstapjes om in alle vrijheid steden te bezoeken. Fietstochten voor de echte fietsliefhebbers en Experience tochten. Unieke kans om uw bestemming nog beter te ontdekken op gastronomisch gebied zodat u de beste traditionele lekkernijen kunt proeven. Bovendien zijn aan boord van alle schepen van onze vloot Premium CostaTours! beschikbaar. Deze bestaan uit een selectie van de meest gewaardeerde tours op elke bestemming, voor groepen van maximaal 25 personen. Als u een uitstapje op maat wilt organiseren, bieden onze privé excursies de beste service alleen voor u en uw gezelschap, zodat u niet aan tijd en schema van een groep bent gebonden. U kiest zelf het vervoersmiddel: een luxe wagen, een comfortabel busje, een moderne jeep, een exclusief jacht of een elegante zeilboot. U beslist zelf wat u gaat doen en hoeveel tijd u aan de bestemming wilt besteden.

Eco CostaTours!

Vakanties met respect voor het milieu Dankzij de eco CostaTours! van Costa cruises combineert u het plezier, de ontspanning en het avontuur van een vakantie met een verantwoord en milieuvriendelijke manier van reizen. De eco CostaTours! nemen u mee op ontdekking naar beschermde parken en ecologische oases: trakteer uzelf op verrassende ontmoetingen met de natuur en onvergetelijke belevingen! Met de eco CostaTours! kunt u de bezienswaardigheden van uw vakantie op een 'groene' manier bezoeken door een milieuvriendelijk vervoersmiddel uit te kiezen voor uw toeristische uitstapjes! Met de eco CostaTours! beleeft u de charme van de lokale tradities van dichtbij en ondersteunt u tegelijkertijd het welzijn en de cultuur van de volkeren die u leert kennen. Een mooie combinatie van avontuur en een bijdrage aan de ontwikkeling van de locale bevolking!
​​
​​

Benvenuti alla felicità al quadrato

Vind de beste ervaringen om tijdens een Costa-cruise te beleven

Een lunch aan het zwembad en het is meteen vakantie

De hele nacht door plezier in de discotheek op zee

Aan boord is het entertainment ook virtueel

Van het ontbijt tot het diner hebben we voor ieder wat wils

Van speciale diëten tot een chocoladefontein, alles wordt afgestemd op uw behoeftes

Beproef uw geluk in het casino

Mini Club en Teen Club: tal van activiteiten voor onze kleine gasten

Entertainment, sport of wellness, aan boord vindt u de activiteit die het beste bij u past

 

Het diner met 12 gangen door Bruno Barbieri

The Voice of the sea - u speelt de hoofdrol in het entertainment

Peppa Pig: het meest geliefde varkentje.

Wij bieden u alles wat u op vakantie nodig heeft

Kies de maand van uw cruise

Bent u niet tevreden, dan vergoeden we uw hele vakantie!
  •  
     
     

Reserveren?

ONLINE BOEKEN

Alle cruises, vaarroutes en belevingen van Costa kunt u online ontdekken.

Selecteer uw vertrekdatum

WILT U TERUGGEBELD WORDEN?

Geef uw gegevens door en kies het tijdstip en de dag waarop u wilt dat onze Costa Expert contact met u opneemt.

Vul het formulier in

BEL DE COSTA EXPERT

0900-0401276

Onze experts staan voor u klaar, of neem contact op met uw plaatselijke reisagent.

Details Wij helpen u graag 0900.040.12.76

(78.18.99.69 voor België)
 

DEEL UW DROOM

 
Met een vriend
Stuur naar een vriend
​​