Kinderen, alle trossen los

Een zee aan georganiseerde activiteiten voor kinderen van 3 tot 17 jaar.

Costa-animatie voor kinderen en tieners

Plezier voor iedereen en ontspanning verzekerd voor de ouders Het schip is een fantastische wereld om te verkennen. Op veel schepen heeft de Squok Club een ruimte met speciaal kinderzwembad. De vertrekken van de Squok Club zijn ruim opgezet en optimaal uitgerust. Ze zijn voorzien van nieuwe kleuren en een nieuw interieur, compleet met de laatste videogames met meerdere Xbox Ones en spelletjes van Spin Master, zoals het wereldberoemde Meccano, de uitrusting voor geheime agenten Spy Gear en het magische speelkleed Aquadoodle. Op de Costa Fascinosa en de Costa Favolosa is er zelfs een spectaculair AquaPark in de openlucht, dat zich over twee dekken van het schip uitstrekt met waterspelletjes, een galjoen en een piratenkasteel. Aan boord van de Costa Diadema strekt de exclusieve speelruimte voor kinderen zich uit over maar liefst drie dekken!

Thema-activiteiten met Peppa Pig

Voor de kleine gasten van 3 tot 6 jaar Bij de inscheping ontvangen alle kinderen een exclusieve uitnodiging om Peppa Pig te ontmoeten. Zodra ze aan boord zijn, heet het beroemde varkentje de kleine gasten welkom en kunnen ze samen met haar op de foto. Tijdens elke cruise staat een hele dag in het teken van activiteiten rond Peppa Pig: gekleurde tekeningen, puzzels, speurtochten, creatieve workshops ... en 's avonds allemaal naar de discotheek om te dansen met Peppa en de vrienden van de Squok Club! Ook lunchen doe je samen met Peppa Pig: een speciaal menu in een nog specialere sfeer, alleen voor de allerkleinsten en hun gezinnen. Tot slot tal van gadgets en kleurrijke themasouvenirs om mee naar huis te nemen of aan je beste vrienden cadeau te doen.

Mini en Maxi Club (kinderen van 3 tot 11 jaar)

Een activiteit voor elke leeftijd Naast de speciale activiteiten met Peppa Pig voor de allerkleinsten, is er ook volop ruimte en entertainment voor de wat groteren. De Squok club is de ideale plek waar kinderen zich in alle rust kunnen vermaken. De clubs zijn doorlopend open van 9 uur 's ochtends tot middernacht. Voorbeelden van georganiseerde activiteiten zijn: - Speurtochten - Sporttoernooien - Dans- en karaokewedstrijden - Modeshows met kostuums - Themafeesten De service van ons gekwalificeerd personeel is gratis beschikbaar in onze 4 clubs: het volstaat om uw kinderen bij de inscheping te registreren, waar u ook het gedetailleerde programma ontvangt met de activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd.

Teens Club (tieners van 12 tot 17 jaar)

Vrienden maken was nog nooit zo eenvoudig Dankzij de activiteiten van de Teen Club Junior (12-14 jaar) en de Teen Club (15-17 jaar) kunnen tieners nieuwe vrienden maken en genieten van een vakantie die bij hun leeftijd past. Een aantal van de populairste activiteiten zijn: - Dans- en muzieklessen - Sporttoernooien - Feesten in het zwembad met middernachtsduik - Spelletjes in de discotheek - Themadiners En als er een verjaardag te vieren is, kan de hele ruimte worden afgehuurd voor een opwindende hightechparty met tal van nieuwe vrienden! De service van ons gekwalificeerd personeel is gratis beschikbaar in onze clubs: het volstaat om uw kinderen bij de inscheping te registreren, waar u ook het gedetailleerde programma ontvangt met de activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd.

"Prinses voor een dag" en "Aspirant-kapitein"

Een speciale verrassing Het animatieteam van onze Squok Club organiseert op verzoek een wel hele speciale dag voor onze kleine cruisevaarders. Voor de meisjes die er altijd al van droomden een prinsesje te zijn, is ‘Prinses voor een dag’ een droom die werkelijkheid wordt. Het pakket omvat de make-up en het kapsel, professionele portretfoto’s en een romantische dans met papa, uiteraard gehuld in een echte prinsessenjurk. En aan zij die geboeid zijn door het zeeleven, kunt u een dag als ‘Aspirant-kapitein’ cadeau doen! Het team van de Squok Club leert jongens en meisjes hoe ze de kapiteinsinstrumenten moeten gebruiken, van het kompas tot de vlaggen, en hoe ze in zeemanstaal moeten communiceren. Verkleed als kleine kapiteins mogen ze de weersverwachtingen aankondigen en deelnemen aan het speciale diner in het hoofdrestaurant. Deze speciale verrassingen kunnen worden aangeschaft met een kleine toeslag.
​​

Benvenuti alla felicità al quadrato

Vind de beste ervaringen om tijdens een Costa-cruise te beleven

Een lunch aan het zwembad en het is meteen vakantie

De hele nacht door plezier in de discotheek op zee

Aan boord is het entertainment ook virtueel

Van het ontbijt tot het diner hebben we voor ieder wat wils

Van speciale diëten tot een chocoladefontein, alles wordt afgestemd op uw behoeftes

Beproef uw geluk in het casino

Mini Club en Teen Club: tal van activiteiten voor onze kleine gasten

Entertainment, sport of wellness, aan boord vindt u de activiteit die het beste bij u past

 

Het diner met 12 gangen door Bruno Barbieri

The Voice of the sea - u speelt de hoofdrol in het entertainment

Peppa Pig: het meest geliefde varkentje.

Wij bieden u alles wat u op vakantie nodig heeft

Kies de maand van uw cruise

Bent u niet tevreden, dan vergoeden we uw hele vakantie!
  •  
     
     

Reserveren?

ONLINE BOEKEN

Alle cruises, vaarroutes en belevingen van Costa kunt u online ontdekken.

Selecteer uw vertrekdatum

WILT U TERUGGEBELD WORDEN?

Geef uw gegevens door en kies het tijdstip en de dag waarop u wilt dat onze Costa Expert contact met u opneemt.

Vul het formulier in

BEL DE COSTA EXPERT

0900-0401276

Onze experts staan voor u klaar, of neem contact op met uw plaatselijke reisagent.

Details Wij helpen u graag 0900.040.12.76

(78.18.99.69 voor België)
 

DEEL UW DROOM

 
Met een vriend
Stuur naar een vriend