Bestemmingen

Met Costa Cruises ligt de wereld aan uw voeten. Vindt de ideale vakantie en kies de cruise van uw dromen uit ons wereldwijde aanbod.

Oostelijke Middellandse Zee

vanaf ontdek de route
Kies een Costa-cruise in het oostelijke Middellandse Zeegebied. Milde klimaten en de geur van citrusvruchten, in vertrouwde maar steeds wisselende landschappen. Mooie routes die uw blik en uw geest verruimen.

Westelijke Middellandse Zee

vanaf ontdek de route
Cultuur, passie, gastvrijheid en entertainment ... dit alles vindt u op een Costa-cruise in het westelijke Middellandse Zeegebied. Langs de kusten, op de eilanden en in het binnenland, overal vindt u unieke indrukken en belevenissen.

Noordelijke Hoofdsteden

vanaf ontdek de route
De Noord-Europese cruises van Costa Cruises zijn een onvergetelijke belevenis. Een reis buiten de gebaande paden, een schitterende vakantie naar plaatsen waar de tijd stil is blijven staan, naar toonaangevende steden, oude vestigingen en betoverende plaatsen.

Noorse fjorden en IJsland

vanaf ontdek de route
Ontdek het aangrijpend mooie land van de Vikingen en verwen uzelf met een cruise naar de Noorse fjorden, waar u wordt omgeven door verrassende natuur. Van de hoge kliffen langs de zee tot het noorderlicht en de middernachtzon, tijdens een cruise in Noorwegen ontdekt u ongerepte landschappen en unieke natuurverschijnselen.

Atlantische Oceaan/Canarische eilanden

vanaf ontdek de route
Uw volgende cruise over de Atlantische Oceaan is een onvergetelijke belevenis, vol tradities, folklore, geschiedenis en entertainment. Langs elke kust en op elk eiland wachten u prachtige badplaatsen en fascinerende steden en doet u dag na dag nieuwe ontdekkingen. En niet alleen op de Canarische Eilanden.

Dubai/Verenigde Arabische Emiraten

vanaf ontdek de route
Wilt u iets unieks beleven? Ontdek het Midden-Oosten met een cruise naar Dubai en de Arabische Emiraten, een onvergetelijke reis vol Arabische tradities en cultuur. Ervaar de luxe en de aanlokkelijke sfeer van de beroemdste hotels ter wereld, omgeven door moderne architectuur en weidse woestijnlandschappen.

Caribbean

vanaf ontdek de route
Een cruise naar de Caraïben is in elk seizoen een droomreis: exotische en kleurrijke vergezichten, exclusieve oorden en onvergetelijke landschappen. Als u van weidse ruimtes houdt, van de tropische warmte, de geur van de zee en van ontspannen op een droomstrand, dan is dit de ideale vakantie voor u.

Reis Rond De Wereld

vanaf ontdek de route
Kies uw route rond de wereld en ontdek spectaculaire natuur, artistieke schoonheden en fascinerende culturen. Doorkruis 7 zeeën en 5 continenten aan boord van een schip dat u een maximum aan ontspanning, een heerlijke keuken en tal van attenties biedt. Speel de hoofdrol in een unieke reis die weinigen beleven en waarvan velen dromen.

Zuid-Amerika

vanaf ontdek de route
Er zijn zoveel redenen om voor een cruise in Zuid-Amerika te kiezen. Natuur, avontuur, charme, elegantie, ritme en levenslust. Zuid-Amerika onthaalt u met al haar tegenstellingen en sferen en met een veelheid aan betoverende vergezichten, natuurparken, stranden, grootse steden en kleine dorpjes.

Transatlantisch

vanaf ontdek de route
De trans-Atlantische cruises van Costa zijn uniek, luxueus en ontspannend. U wordt verwend met een uitzonderlijke vakantie, waarbij het plezier van het reizen een avontuur op zich is. Kortom, een cruise vol charme en genot, luxe, ontspanning en entertainment.

India en de Maldiven

vanaf ontdek de route
De grote cruises in het Verre Oosten brengen u naar unieke en fascinerende bestemmingen. Tijdens een reis van duizend-en-een-nacht ontdekt u oude plaatsen en steden van de toekomst, gebieden waar de tijd stil is blijven staan en betoverende sferen. En als u paradijselijke eilanden van een ongerepte schoonheid wilt zien, kies dan de Indische Oceaan-routes van Costa Cruises.

Indische Oceaan

vanaf ontdek de route
Bent u toe aan ontspanning, ongerepte natuur, kleurrijke en sappige vruchten, witte stranden en kusten vol palmbomen? Dit alles vindt u tijdens de Indische Oceaan-cruises van Costa. Kies uw bestemming uit de mooiste en betoverendste eilanden ter wereld.

Azië

vanaf ontdek de route
Ontdek nieuwe exotische plaatsen aan boord van de Costa Victoria in Azië, en het onvergetelijke palet van kleuren die Cambodja, Maleisië, Thailand en Singapore te bieden hebben. Of voel je de magie van Japan op de Costa neoRomantica. Van de stilte van bamboebossen tot de waanzin van de metropool: dit is het Oosten, tussen Japan, Taiwan en Zuid-Korea.