Costa is all-in, jij ook?

Profiteer van Costa All-In
vanaf 539

Costa is all-in, jij ook vanaf €539*

Costa All-In is een brede selectie van diensten inbegrepen in de prijs, zodat u kunt genieten van uw zorgeloze cruise vakantie!
Kies uw bestemming uit de selectie en boek de gewenste hut van het TOTAL Comfort of Deluxe tarief. Op deze manier zult u profiteren van een grote verscheidenheid aan diensten inbegrepen. Alles wat je nodig hebt op je cruise is inbegrepen:

 • Mogelijkheid tot een excursie pakket met korting
 • Drank pakket
 • Wi-Fi pakket
 • Hotel service charge
 • Alle maaltijden

 • ... En vele andere dingen die zullen leiden tot uw perfecte droomvakantie! Natuurlijk profiteert u ook van alle standaard diensten inbegrepen in de TOTAL Comfort en Deluxe tarieven.

  Kies de maand van uw cruise

  • Si eres socio CostaClub

  ​​Hoe te boeken

  VERTEL HET ONS

  0900-0401276

  Onze experts staan voor u klaar
  of laat u terugbellen
  gegevens

  ONLINE BOEKEN

  Alle cruises, vaarroutes en belevingen van Costa kunt u online ontdekken.

   

  DEEL UW DROOM

  Algemene voorwaarden: Deze promotie is geldig tussen 10/09/2018 en 05/11/2018 bij het boeken van het TOTAL Comfort of Deluxe tarief, op een brede selectie van Winter 2018 en 2019 cruises in de Middellandse Zee, het Caribisch gebied, Azië en Noord-Europa. De promotie is bij elke afvaart beperkt beschikbaar en kan vóór het einde van de aanbiedingsperiode zonder kennisgeving worden gesloten. Prijzen zijn per persoon (volwassenen), cruise only en op basis van een dubbele bezetting. Kinderen kunnen aan de cabine worden toegevoegd en betalen enkel havengelden + een klein bedrag voor de cruise - tussen € 20 en € 40 per kind - het bedrag is afhankelijk van de reisroute. Het aanbod heeft geen terugwerkende kracht.
  Het aanbod omvat een drankenpakket, een wifi-pakket van 250mb, hotel service charge, havengelden en biedt toegang tot een excursie pakket met korting van 2 vooraf geselecteerde excursies (in het Engels) voor een bedrag van € 49 of € 79. Het excursiepakket moet binnen 24 uur na aankomst aan boord worden bevestigd aan de excursiebalie. Na bevestiging wordt het automatisch toegevoegd aan het bord account. Als het excursiepakket niet aan boord wordt bevestigd, zijn er geen kosten aan verbonden. Ontdek hier de inbegrepen excursies. Gasten verzamelen CostaClub-punten volgens de gebruikelijke voorwaarden van Total Comfort of Suite.
  *Prijsvoorbeeld per persoon (inclusief btw) bij het TOTAL Comfort tarief op de cruise van 5 april, duur 8 dagen / 7 nachten aan boord van de Costa Fortuna, vertrekkend vanuit Genua, ​​in een binnenhut met dubbele bezetting. Deze cruise valt onder de promotie-aanbieding COSTA IS ALL-IN, JIJ OOK?, en omvat de diensten die inbegrepen zijn.

  ​​