Bestemmingen

Meest bezochte bestemmingen van dit moment

Oostelijke Middellandse Zee

vanaf ontdek de route
Kies een Costa-cruise in het oostelijke Middellandse Zeegebied. Milde klimaten en de geur van citrusvruchten, in vertrouwde maar steeds wisselende landschappen. Mooie routes die uw blik en uw geest verruimen.

Westelijke Middellandse Zee

vanaf ontdek de route
Cultuur, passie, gastvrijheid en entertainment ... dit alles vindt u op een Costa-cruise in het westelijke Middellandse Zeegebied. Langs de kusten, op de eilanden en in het binnenland, overal vindt u unieke indrukken en belevenissen.

ATLANTISCHE OCEAAN/CANARISCHE EILANDEN

vanaf ontdek de route
Uw volgende cruise over de Atlantische Oceaan is een onvergetelijke belevenis, vol tradities, folklore, geschiedenis en entertainment. Langs elke kust en op elk eiland wachten u prachtige badplaatsen en fascinerende steden en doet u dag na dag nieuwe ontdekkingen. En niet alleen op de Canarische Eilanden.

Noorse fjorden en IJsland

vanaf ontdek de route
Ontdek het aangrijpend mooie land van de Vikingen en verwen uzelf met een cruise naar de Noorse fjorden, waar u wordt omgeven door verrassende natuur. Van de hoge kliffen langs de zee tot het noorderlicht en de middernachtzon, tijdens een cruise in Noorwegen ontdekt u ongerepte landschappen en unieke natuurverschijnselen.

Caraïben

vanaf ontdek de route
Een cruise naar de Caraïben is in elk seizoen een droomreis: exotische en kleurrijke vergezichten, exclusieve oorden en onvergetelijke landschappen. Als u van weidse ruimtes houdt, van de tropische warmte, de geur van de zee en van ontspannen op een droomstrand, dan is dit de ideale vakantie voor u.

India en de Maldiven

vanaf ontdek de route
De grote cruises in het Verre Oosten brengen u naar unieke en fascinerende bestemmingen. Tijdens een reis van duizend-en-een-nacht ontdekt u oude plaatsen en steden van de toekomst, gebieden waar de tijd stil is blijven staan en betoverende sferen.

Azië

vanaf ontdek de route
Thailand, Singapore, Maleisië en Japan: uw volgende cruise om betoverde landen en tijdloze charme te ontdekken.