Costa Complete Package

2 tarieven om uw vakantie een complete ervaring te maken - de keuze is aan u

TOTAL Comfort en Deluxe

Vind altijd het complete pakket voor cruises vanaf april 2018, dat het beste bij u past.* Kies tussen TOTAL Comfort (Classic of Premium) en Deluxe om een ​​onbezorgd vakantiegevoel te garanderen, inclusief drankarrangementen, WiFi en kortingen op excursies. Ontdek ze hier.

​​
Tarief altijd beschikbaarTarief altijd beschikbaar
Keuze van de hut. Standaardhut (Classic Formula). Hut op een bevoorrechte ligging (Premium Formula).Suites. Ruime geraffineerde vertrekken, met exclusieve voorzieningen en accessoires om uzelf maximale luxe te gunnen.
Belangrijkste voordelenBelangrijkste voordelen
Drankjespakket inbegrepen: "Pranzo & Cena" in Classic, "Brindiamo" in Premium.Drankjespakket "Intenditore" inbegrepen
Hoe meer excursies u boekt, hoe meer u bespaart. Op voorwaarde dat u tenminste een excursie voor vertrek reserveert. Vraag naar de voorwaardenHoe meer excursies u boekt, hoe meer u bespaart. Op voorwaarde dat u tenminste een excursie voor vertrek reserveert. Vraag naar de voorwaarden
Beste prijs gegarandeerd (met automatische aanpassing in geval van prijsverlaging).Beste prijs gegarandeerd (met automatische aanpassing in geval van prijsverlaging).
Alleen met een Costa-cruise krijgt u het bedrag van uw hele vakantie terug als u niet tevreden bent.Alleen met een Costa-cruise krijgt u het bedrag van uw hele vakantie terug als u niet tevreden bent.
250MB Wi-Fi-pakket per persoon per cruise inbegrepen.250MB Wi-Fi-pakket per persoon per cruise inbegrepen.
Hotelservice Charge inbegrepen.Hotelservice Charge inbegrepen.
Maximaal 2 kinderen jonger dan 18 jaar varen gratis als u in de cabine verblijft met 2 volwassenen **Maximaal 2 kinderen jonger dan 18 jaar varen gratis als u in de cabine verblijft met 2 volwassenen **
U ontvangt tot 175 CostaClub-punten per cruisedag in de Classic en tot 350 punten in de Premium.450 CostaClub-punten per cruisedag.
Speciaal restaurant, persoonlijke butler en een hele dag exclusief toegang tot de Thermen van het schip.

Voor wie is het bedoeld?

Vakantieplanners, mensen die niet op zoek zijn naar extra verrassingen maar de beste prijs / kwaliteit verhouding.Mensen die zichzelf willen trakteren op een exclusieve ervaring met extra luxe en een breed scala aan privileges.

Ontdek al onze andere bestemmingen

Kies de gewenste maand en begin met het plannen van uw volgende cruise
  •  
     
     
 

​​Hoe te boeken

VERTEL HET ONS

0900-0401276

Onze experts staan voor u klaar
of laat u terugbellen
gegevens

ONLINE BOEKEN

Alle cruises, vaarroutes en belevingen van Costa kunt u online ontdekken.

 

DEEL UW DROOM

* Klik hier voor algemene voorwaarden

​​