BESPAAR NU! €100 voor Excursies

Boek uw cruise + ontvang 100€ om vrij te besteden aan uw excursies!
à partir de 539
Costa Tout Compris
Réservez votre prochaine croisière et découvrez tout ce qu'une croisière tout compris vous offre! En savoir plus

Haal het meeste uit uw Costa Cruise-ervaring door de wereld te verkennen via de fantastische excursies die wij aanbieden!
Bij het boeken van een cruise (tussen 02/10/2018 en 03/12/2018) krijgt u 100€ per persoon om vrij te besteden aan uw excursies. Creëer blijvende herinneringen tijdens uw cruise over de zeven zeeën en verken het kristalheldere water van de Caraïben, de eeuwenoude wonderen van de Middellandse Zee of de exotische gerechten van Dubai. De keuze is aan jou!

Kies de maand van uw cruise

  • Si eres socio CostaClub

​​Hoe te boeken

VERTEL HET ONS

0900-0401276

Onze experts staan voor u klaar
of laat u terugbellen
gegevens

ONLINE BOEKEN

Alle cruises, vaarroutes en belevingen van Costa kunt u online ontdekken.

 

DEEL UW DROOM

Algemene voorwaarden:
deze aanbieding is geldig op geselecteerde vertrekken op boekingen gemaakt tussen 02/10/2018 en 03/12/2018, bij het boeken van het Basic, TOTAL Comfort of Deluxe tarief, op een brede selectie van 2019 Cruises in de Middellandse Zee, het Caribisch gebied, Emirates, Noord-Europa en Azië (Singapore).
De promotie heeft een beperkte beschikbaarheid bij elk vertrek en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden beëindigd voor het einde van de aanbiedingsperiode. Het aanbod is niet retroactief en geldt alleen voor nieuwe boekingen, die zijn bevestigd binnen de "aanbieding" periode.
Het aanbod biedt €100,- boordtegoed, voor de eerste en tweede volwassene in de hut, om te worden besteed aan excursies.
De aanbieding is niet geldig voor kinderen en/of de 3de of 4de volwassene in een drie-of vier persoonshut. Als de passagiers geen excursies naar wens kunnen vinden, kan het boordtegoed worden besteed aan andere diensten aan boord.
Informatie onder voorbehoud.

​​