Basic, Total Comfort en Deluxe tarieven

Drie tarieven, altijd beschikbaar

Costa Cruises verandert haar prijzensysteem radicaal

De nieuwe Costa-tarieven zijn bedoeld om aan alle eisen te voldoen. U kunt kiezen voor een standaardpakket, uzelf verwennen met wat extra privileges of u volledig in de watten laten leggen met een exclusieve luxebehandeling.

​Voor wie …

vooral de prijs belangrijk iszijn vakantie vooruit boekt, geen verrassingen wil en op zoek is naar de beste prijs-kwaliteitverhouding zichzelf graag wil verwennen met exclusieve behandelingen, luxe voorzieningen en de breedste keus aan privileges
Tarief geldig zolang de beschikbaarheid strektAltijd beschikbaar tariefAltijd beschikbaar tarief
Automatisch door het systeem toegewezen standaardhut.Keuze van de hut. Standaardhut (Classic). Hut op een bevoorrechte ligging (Premium). Suites. Ruime geraffineerde vertrekken, met exclusieve voorzieningen en accessoires om uzelf maximale luxe te gunnen.
Voornaamste extra's: Voornaamste extra's:
Drankjespakket inbegrepen ("Pranzo & Cena" in Classic , "Brindiamo" in Premium ). Drankjespakket "Intenditore" inbegrepen
Hoe meer excursies u boekt, hoe meer u bespaart. Op voorwaarde dat u tenminste een excursie voor vertrek reserveert. Vraag naar de voorwaarden Hoe meer excursies u boekt, hoe meer u bespaart. Op voorwaarde dat u tenminste een excursie voor vertrek reserveert. Vraag naar de voorwaarden
Beste prijs gegarandeerd (met automatische aanpassing in geval van prijsverlaging).Beste prijs gegarandeerd (met automatische aanpassing in geval van prijsverlaging).
Alleen met een Costa-cruise krijgt u het bedrag van uw hele vakantie terug als u niet tevreden bent. Alleen met een Costa-cruise krijgt u het bedrag van uw hele vakantie terug als u niet tevreden bent.
U ontvangt tot 175 CostaClub-punten per cruisedag in de Classic en tot 350 punten in de Premium. 450 CostaClub-punten per cruisedag.
Speciaal restaurant, persoonlijke butler en een hele dag exclusief toegang tot de Thermen van het schip.

Kies de maand van uw cruise

Bent u niet tevreden, dan vergoeden we uw hele vakantie!

​​Hoe te boeken

VERTEL HET ONS

0900-0401276

Onze experts staan voor u klaar
of laat u terugbellen
gegevens

ONLINE BOEKEN

Alle cruises, vaarroutes en belevingen van Costa kunt u online ontdekken.

 

DEEL UW DROOM