Costa Smeralda

 

Het nieuwe vlaggenschip van de Costa Cruises vloot is in de maak

Costa Smeralda

Het nieuwe vlaggenschip zal de naam Costa Smeralda dragen, als eerbetoon aan het beste dat Italië te bieden heeft en een van de mooiste plekjes aan de Middellandse Zee.
De Costa Smeralda zal u meenemen op ontdekking van de meest authentieke Middellandse Zee en zal u een werkelijk unieke en innovatieve vakantie-ervaring bezorgen.

100% milieuvriendelijk

Geavanceerd wat het gebruik van aardgas betreft

De nieuwe schepen van Costa zullen als eerste op de hele cruisemarkt LNG (Liquefied Natural Gas) gebruiken, de “schoonste” fossiele brandstof ter wereld, om alle energie te genereren die ze in de havens en op open zee nodig hebben. Een innovatie die zal zorgen voor een aanzienlijke daling van de uitlaatgasemissies en zo zal bijdragen aan het behoud van het milieu en het bereiken van de duurzaamheidsdoelstellingen van Costa Cruises.

Consorzio Costa Smeralda en Costa Cruises

 

De aankondiging volgt op een samenwerkingsovereenkomst tussen de Italiaanse cruisemaatschappij en het Consorzio Costa Smeralda (www.consorziocostasmeralda.com), het consortium dat zich inzet voor de ontwikkeling en de promotie van de belangrijkste toeristische regio van Sardinië en tevens houder van het merk Costa Smeralda is. Het partnership omvat verder een reeks gezamenlijke initiatieven waarover de komende maanden meer informatie bekend zal worden gemaakt. De Costa Smeralda is een exclusieve toeristische bestemming in het noordoosten van Sardinië. Het is een van de mooiste en uniekste plekken op aarde: de natuur, de cultuur en de specifieke kenmerken van dit deel van Sardinië hebben het gebied tot een van de meest vooraanstaande trekpleisters van het wereldwijde luxetoerisme gemaakt.

Italy's finest

"ITALY'S FINEST" - Het team ontwerpers, onder leiding van creatief directeur Adam D. Tihany, liet zich inspireren door een originele interpretatie van het thema ‘schepen’.
 

ADAM TIHANY

Adam Tihany, Hospitality Designer en Creatief Directeur van de Costa Smeralda.
Adam D. Tihany is een van de beroemdste internationale designers in de hospitality branche. De ontwerpen van een aantal van de meest prestigieuze hotels en restaurants ter wereld, zoals Beverly Hills in Los Angeles, Belmond Cipriani in Venetië en Mandarin Oriental in Las Vegas, zijn van zijn hand.

SAMENVATTING VAN HET INTERVIEW

“Een lofzang op Italië” Het Italië
van de buitenlanders is een perceptie: de glooiende heuvels vol olijfbomen, de zonovergoten treden van oude monumenten, witte wijn en verse tomaat. Het ‘Italia’ van de Italianen is complexer: dat is passie, intensiteit, duizend-en-een contrasten. In mijn ogen is Italy’s Finest een nationale trots die van generatie op generatie werd overgeleverd”, aldus Tihany. “Het is een droomplek, waar de tijd langzamer lijkt te gaan. Hier is stijl de koning, schoonheid de koningin en is de levensinstelling van de mensen in staat om de wereld te veranderen. Deze ideeën van Trots, Smaak, Tijd, Stijl en Levensinstelling hebben ons geholpen om met een interpretatie van het thema ‘schepen’ te komen.”

 

EEN UITZONDERLIJK TEAM

De Amerikanen van Rockwell Group en Jeffrey Beers International, de Italianen van Dordoni Architetti en de Duitsers van Partner Ship Design. Zij zijn de “Fantastic Four” internationale bureaus die het team vormen dat Creatief Directeur Adam D. Tihany samenstelde om het nieuwe schip de Costa Smeralda vorm te geven volgens zijn visie van “het beste dat Italië te bieden heeft”.

UIT HET INTERVIEW

Het is een in de toekomst geprojecteerde tevredenheid
"Samen met Costa werken we aan het herstel van de Italiaanse nationale trots. Daar willen we allemaal bij zijn.”

Bekijk alle afvaarten van onze vloot!

Bent u niet tevreden, dan vergoeden we uw hele vakantie!
  •  
    INCLUSIEF VLUCHT!
    Afvaarten van januari 2017 tot maart 2017
  •  
    Al onze cruises in de Westelijke Middellandse Zee
     
​​

​​Hoe te boeken

VERTEL HET ONS

0800 3890622​

Onze experts staan voor u klaar
of laat u terugbellen
gegevens

ONLINE BOEKEN

Alle cruises, vaarroutes en belevingen van Costa kunt u online ontdekken.

 

DEEL UW DROOM