Costa Smeralda

Het Heerlijke land ter zee

Costa Smeralda is geboren, dee zee heeft zijn heerlijke land gevonden

Costa Smeralda staat symbool voor de Italiaanse schoonheid, stijl en gastvrijheid.
De ruimtes zijn genoemd naar en geïnspireerd op de Italiaanse pleinen: de brede trap aflopen naar het achtersteven voelt alsof je de Spaanse Trappen afloopt, en flanerend langs de winkeltjes, barretjes en restaurants geniet je van de levendigheid van magische plaatsen zoals die van Trastevere, met een uniek uitzicht op de zee.
Een onvergetelijke ervaring om te delen met de mensen die je lief hebt. En met een toegevoegde waarde: een cruise die in het teken staat van de milieubescherming, dankzij het verbrandingssysteem op basis van vloeibaar aardgas, de schoonste brandstof ter wereld.

Het schip

De beste uitdrukking van "Italy’s Finest": kwaliteit, stijl, warme gastvrijheid, entertainment en gastronomie. Een uniek perspectief op de zee, jij staat in het middelpunt van nieuwe ervaringen om te delen met de mensen die je lief hebt.

Activiteiten en entertainment

Alles om je heen is gericht op lachen, spelletjes, activiteiten voor hele gezin. Het entertainment wordt vernieuwd zodat er nieuwe ruimtes en nieuwe momenten ontstaan waardoor je echt zin krijgt om samen te zijn.

Gastronomie

Het plein is traditioneel de plek om elkaar te ontmoeten, een kopje koffie te drinken of delicatessen te proeven. Naast de restaurants worden de vele eetgelegenheden en culinaire evenementen een echt feest voor alle leeftijden.

Technologie

Interactiviteit, geavanceerde toepassingen en systemen zijn ontworpen voor een toekomstgerichte digitale ervaring. Costa Smeralda is een volledig innovatief schip, ook op technologisch gebied.HUTTEN

De mooiste Italiaanse steden in je kamer.

HUT “TERRAS OP DE ZEE”

Stijl en design “Made in Italy” komen samen om de essentie van de kunststeden en de beroemdste plekken van het Italiaanse schiereiland vast te leggen. En het mooiste uit Italië wordt nog onweerstaanbaarder dankzij de veranda met zicht op zee, in een unieke setting van golven die achter de horizon verdwijnen.

Het grafisch motief en de kleuren zijn geïnspireerd door de stad waar het dek naar genoemd is. Zo "voelt u zich thuis".

De veranda maakt de kamer nog lichter zodat er in alle seizoenen een oase van welzijn en ontspanning ontstaat.

Stoffen en meubels zijn gemaakt door Italiaanse bedrijven, voor een authentieke "Made in Italy"-ervaring.

Met een uitzicht op het mysterie van de zee kun je genieten van elk stuk van de hemel, zonder in te boeten op je privacy.

3 NOVEMBER 2019 - COSTA SMERALDA KOMT ERAAN

Costa Smeralda, het nieuwe vlaggenschip van de vloot, een eerbetoon aan de Italiaanse stijl en warmte, komt eraan. Alleen diegenen die kiezen voor de inhuldigingsreis hebben het voorrecht om de doopceremonie mee te maken, een unicum om "Het mooie land op zee" welkom te heten.Een feest van internationale allure met vuurwerk in de lucht boven Savona, speciaal entertainment en verrassende gastronomische belevenissen.
U kunt de Vernissage-cruise kiezen, die vertrekt in Hamburg en via Rotterdam, Lissabon en Barcelona en Marseille naar Savona vaart, waar wordt afgesloten met een groot feest op de avond van 3 november. Of u kunt ervoor kiezen eerst deel te nemen aan de doop op 3 november, en dan met de inhuldigingscruise op de Middellandse Zee mee te gaan. En degenen die het beste willen, kunnen de twee reizen combineren in een onvergetelijke cruise.

Beginning 21/10 Beginning 03/11

LAAT JE BETOVEREN

Beleef je bestemming al voor het vertrek

Ontdek het Middellandse Zeegebied met Costa Smeralda

Mare Nostrum wacht op jou om je tussen haar oevers te kunnen koesteren gedurende 5 dagen vol emoties op een tocht tussen steden die rijk zijn aan geschiedenis en cultuur: Savona, Marseille, Barcelona, Civitavecchia

Ontdek meer

7 dagen ontspanning, wellness, kunst en natuur

Van de Italiaanse riviera naar de Provence, van Catalonië naar de oude Centum Cellae, poort van Etrurië aan de kust van Lazio.

Van de Vieux Port van Marseille naar de parel van de Riviera van Ligurië en de visionaire kunst bewonderen van Antoni Gaudi, en genieten van de prachtige stranden van de Balearen.

Ontdek meer

Bekijk alle afvaarten van onze vloot!

Bent u niet tevreden, dan vergoeden we uw hele vakantie!
  •  
    INCLUSIEF VLUCHT!
    Afvaarten van januari 2017 tot maart 2017
  •  
    Al onze cruises in de Westelijke Middellandse Zee
     
​​

Volg de werkzaamheden aan boord van de Costa Smeralda via onze media gallery!

Wist je dat...

Een pioniersrol in het gebruik van aardgas

De nieuwe Costa-schepen zullen de eerste zijn op de markt van de wereldwijde cruises die op vloeibaar aardgas varen, de "schoonste" fossiele brandstof van de wereld, om 100% van hun energie te genereren, zowel in de haven als op open zee. Een innovatie die tot een aanzienlijke vermindering van de uitstoot van uitlaatgassen zal leiden en zo bijdraagt aan de bescherming van het milieu en de verwezenlijking van de duurzaamheidsdoelstellingen van Costa Cruises.

Consortium Costa Smeralda en Costa Cruises

De aankondiging is het resultaat van een samenwerkingsovereenkomst tussen het Italiaanse bedrijf en het Consortium Costa Smeralda (www.consorziocostasmeralda.com),
, het Consortium dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en bevordering van het belangrijkste toeristische gebied van Sardinië en eigenaar van het merk Costa Smeralda . Het partnerschap start ook een aantal gemeenschappelijke initiatieven die zullen worden aangekondigd in de komende maanden. De Costa Smeralda is een exclusieve toeristische bestemming, gelegen in het noordoosten van Sardinië, een van de mooiste en meest unieke plekken ter wereld: natuur, cultuur en specifieke kenmerken van deze strook van Sardinië hebben het gebied gemaakt tot wereldleider in toeristische uitmuntendheid.

Adam Tihany, Hospitality Designer en Creative Director van Costa Smeralda

Adam D. Thiany is een van de bekendste internationale ontwerpers op het gebied van gastvrijheid. Enkele van de meest prestigieuze hotels en restaurants ter wereld, waaronder de Beverly Hills in Los Angeles, de Belmond Cipriani in Venetië en de Mandarin Oriental in Las Vegas zijn van zijn hand.

Een hymne van liefde voor Italië

"Het Italië van de buitenlanders is een perceptie: de glooiende heuvels met olijfbomen, de zonovergoten tredes van de oude monumenten, witte wijn en verse tomaten. Het Italië van de Italianen is ingewikkelder: het is hartstochtelijk, intens, vol contrasten. In mijn ogen is Italy's Finest een nationale trots dat van generatie op generatie overgaat,” zegt Tihany. "Het is een droomplek waar de tijd lijkt te vertragen. Hier is stijl koning, de schoonheid de koningin en is de geest van de mensen in staat de wereld te veranderen. Deze ideeën van Trots, Smaak, Tijd, Stijl en Geest hebben ons geïnspireerd het thema van de schepen te kiezen."

Een uitzonderlijk team

De Amerikanen van de Rockwell Groep en Jeffrey Beers International, de Italianen van Dordoni Architetti, de Duitsers van Partner Ship Design. Dit zijn de "fantastic 4" van internationale kantoren die het team vormen dat Creative Director Adam D. Thiany zocht voor de vormgeving van het nieuwe schip Costa Smeralda, volgens zijn visie van het "beste van Italië".

Het vormt de verwachting voor de toekomst

"Dit is om met de Costa deel uit te maken van het herstel van de Italiaanse nationale trots. En iedereen wil er bij zijn."

TECHNISCHE KENMERKEN

Costa Smeralda

Bruto tonnage:

182.700 t

Lengte:

337 m

Aantal bruggen:

20

Aantal hutten:

2.612

Aantal restaurants:

11

Aantal zwembaden:

4

Capaciteit gasten:

6.522

Capaciteit van de bemanning:

1.​678

Kruissnelheid:

21,5 kn

​​Hoe te boeken

VERTEL HET ONS

0900-0401276

Onze experts staan voor u klaar
of laat u terugbellen
gegevens

ONLINE BOEKEN

Alle cruises, vaarroutes en belevingen van Costa kunt u online ontdekken.

 

DEEL UW DROOM