Klassiek restaurant

Category One
Inbegrepen
Category Two
casual
Elke dag heeft een Italiaanse regio de hoofdrol aan uw tafel, met een menu geïnspireerd door de lokale culinaire traditie.

Het typisch Italiaanse ontbijt of een heerlijk internationaal ontbijt, geserveerd aan tafel in het hoofdrestaurant en vers bereid, geeft u de juiste impuls voor een enthousiast begin van uw dag. Tijdens het diner zullen we de meest beroemde Italiaanse gerechten proeven, waaronder runderhaas alla Rossini, cappelletti met stoofvlees of een heerlijke Sardijnse fregola met verse groenten, maar ook gastronomische gerechten van de plaatsen die we bezoeken. In aanvulling, voor diegenen die van de meest populaire topklasse producten gemaakt in Italië willen proeven, hebben we tegen een extra vergoeding items op het menu geselecteerd, waaronder de authentieke cotoletta of de exquise mozzarella geproduceerd aan boord. Tot slot wordt er ook veel aandacht besteed aan de presentatie van het eten, omdat een smaakbeleving begint met de ogen en dan alle andere zintuigen erbij betrekt.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.