Pizzeria Pummid'oro

Category One
tegen betaling
Category Two
casual
Een pizza die voor 100% in Italië is gemaakt, met eersteklas ingrediënten en de authenticiteit van een deeg gemaakt met zuurdesem.

Aan boord van een Costa-schip is een plaats als geen ander, waarbij u het gevoel krijgt alsof u in Italië bent. Pizzeria Pummid'oro, waar u het beroemdste Italiaanse gerecht kunt eten dat strikt volgens het originele recept is bereid. Breng een casual avond door met vrienden of familie. Er staan maar liefst 14 pizza's op het menu met voor ieder wat wils, van de meest populaire Margherita, Napoli, Four Seasons en Calzone, tot een echte specialiteit: focaccia met kaas uit Ligurië. Allemaal vergezeld door een uitstekende wijn of tapbier. En misschien kunt u na afloop van uw feest de avond in stijl afsluiten met een selectie van typische zoete gerechten. Het geheim van de Pizzeria Pummid'oro ligt in de eenvoudige en natuurlijke ingrediënten, zoals extra vierge olijfolie en mozzarella, vers bereid aan boord.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Klassiek restaurant

Inbegrepen
casual

Met het bestemmingsmenu kunt u elke avond de typische gerechten proeven die u vertellen over de traditie en smaken van de plek die u zult bezoeken. morgen.

Teppanyaki restaurant

tegen betaling
casual
De avond op een andere wijze doorbrengen in een zachte omgeving in een oosterse stijl om het vakmanschap van de Japanse chef-koks van dichtbij te observeren.

Samsara Restaurant

tegen betaling
casual
Waar de Stille Oceaan en de Middellandse Zee samenkomen, genieten we van de fusion gastronomie in een menu vol smaak en innovatie.

IJssalon en Chocolate Bar Amarillo

tegen betaling
casual
Een romige zelfgemaakte roomijs of een heerlijke chocolade praline? Niemand is bestand tegen de delicatessen van IJssalon Amarillo.

Chocoladewinkel

tegen betaling
casual
Als u van chocolade in al zijn vormen houdt, kunnen Costa-schepen de perfecte uitdrukking zijn van uw passie in de chocolaterie.

Aperol Spritz Bar

tegen betaling
casual
Een Aperol Spritz is een uitnodiging om te glimlachen voor de dag in een sfeer van sereniteit, een uitdrukking van vreugde op uw Costa-vakantie.

Poretti Pub

tegen betaling
casual

Een toast met een speciaal biertje om uw reis met onze Costa Cruise nog spannender te maken!

Wijnwinkel en wijnbars

tegen betaling
casual
De smakelijkste manier om de avond op een Costa-schip te beginnen? Een goed glas rode of witte wijn uit onze wijnwinkels en bars.

De Bravo Chef show

Inbegrepen
casual
Bent u enthousiast over voedsel? Wilt u een demonstratie van een chef-kok zien? De Bravo Chef show biedt u deze kans.

Shopping

tegen betaling
casual

U kunt prachtige geschenken aan boord kopen en alles wat u nodig hebt voor uw cruise.