Pizzeria Pummid'oro

Category One
tegen betaling
Category Two
casual
Een pizza die voor 100% in Italië is gemaakt, met eersteklas ingrediënten en de authenticiteit van een deeg gemaakt met zuurdesem.

Aan boord van een Costa-schip is een plaats als geen ander, waarbij u het gevoel krijgt alsof u in Italië bent. Pizzeria Pummid'oro, waar u het beroemdste Italiaanse gerecht kunt eten dat strikt volgens het originele recept is bereid. Breng een casual avond door met vrienden of familie. Er staan maar liefst 14 pizza's op het menu met voor ieder wat wils, van de meest populaire Margherita, Napoli, Four Seasons en Calzone, tot een echte specialiteit: focaccia met kaas uit Ligurië. Allemaal vergezeld door een uitstekende wijn of tapbier. En misschien kunt u na afloop van uw feest de avond in stijl afsluiten met een selectie van typische zoete gerechten. Het geheim van de Pizzeria Pummid'oro ligt in de eenvoudige en natuurlijke ingrediënten, zoals extra vierge olijfolie en mozzarella, vers bereid aan boord.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.