Samsara Restaurant

Category One
tegen betaling
Category Two
casual
Ristorante Samsara su nave Costa
Waar de Stille Oceaan en de Middellandse Zee samenkomen, genieten we van de fusion gastronomie in een menu vol smaak en innovatie. Het menu dat is gecreëerd door Stefano Fontanesi, Costa Bedrijf Chef, en Riccardo Bellaera, Costa Bedrijf Pastry Chef, is een explosie van smaak waar habanero pepers, cashewnoten en Japanse sake samenkomen met mediterrane specialiteiten zoals olijfolie, fettuccine, Griekse feta en nog veel meer. Enkele voorbeelden? Mango ceviche met rode uien en aji Amarillo (Peruaanse gele chilipeper), rijst met octopus in kerriesaus, rundvleesfilet met tamarindesaus, gebakken okra, puree van zoete aardappelen met gember: een reis binnen een reis! Het Samsara restaurant combineert de creativiteit van de Costa chef-koks met typische ingrediënten uit de Stille Oceaan en de mediterrane gastronomie in een verfijnde en exclusieve omgeving. Smaakt vers en heerlijk, innovatieve gastronomie, rijk aan aroma's en smaken uit Azië en Zuid-Amerika, bereid met de Middellandse Zee in het hart.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.