Selfservicerestaurant

Category One
Inbegrepen
Category Two
casual
Het is lunchtijd! Sta op uit uw ligstoel en ga naar het buffet om uw favoriete gerecht te kiezen. Costa buffetten zijn perfect voor dineren op een informele manier voor een lichte snack of voor een volledige lunch. Het is tijd om het juiste energieniveau te vinden wanneer uw cruisedag intenser wordt. U kunt het buffetrestaurant voor het diner kiezen als u een snelle maaltijd wil eten of als u uw tijden wilt afstemmen op de diverse behoeften van anderen. De verscheidenheid aan groenten en salades, pasta-, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts voor kinderen bieden een aangename en kleurrijke ervaring. De grote ramen met uitzicht op de zee nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van het lekker eten. Onze obers zorgen voor de drankjes en het opruimen van de tafels.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Klassiek restaurant

Inbegrepen
casual

Met het bestemmingsmenu kunt u elke avond de typische gerechten proeven die u vertellen over de traditie en smaken van de plek die u zult bezoeken. morgen.

Pizzeria Pummid'oro

tegen betaling
casual
Een pizza die voor 100% in Italië is gemaakt, met eersteklas ingrediënten en de authenticiteit van een deeg gemaakt met zuurdesem.

Teppanyaki restaurant

tegen betaling
casual
De avond op een andere wijze doorbrengen in een zachte omgeving in een oosterse stijl om het vakmanschap van de Japanse chef-koks van dichtbij te observeren.

Samsara Restaurant

tegen betaling
casual
Waar de Stille Oceaan en de Middellandse Zee samenkomen, genieten we van de fusion gastronomie in een menu vol smaak en innovatie.

IJssalon en Chocolate Bar Amarillo

tegen betaling
casual
Een romige zelfgemaakte roomijs of een heerlijke chocolade praline? Niemand is bestand tegen de delicatessen van IJssalon Amarillo.

Chocoladewinkel

tegen betaling
casual
Als u van chocolade in al zijn vormen houdt, kunnen Costa-schepen de perfecte uitdrukking zijn van uw passie in de chocolaterie.

Aperol Spritz Bar

tegen betaling
casual
Een Aperol Spritz is een uitnodiging om te glimlachen voor de dag in een sfeer van sereniteit, een uitdrukking van vreugde op uw Costa-vakantie.

Poretti Pub

tegen betaling
casual

Een toast met een speciaal biertje om uw reis met onze Costa Cruise nog spannender te maken!

Wijnwinkel en wijnbars

tegen betaling
casual
De smakelijkste manier om de avond op een Costa-schip te beginnen? Een goed glas rode of witte wijn uit onze wijnwinkels en bars.

De Bravo Chef show

Inbegrepen
casual
Bent u enthousiast over voedsel? Wilt u een demonstratie van een chef-kok zien? De Bravo Chef show biedt u deze kans.

Shopping

tegen betaling
casual

U kunt prachtige geschenken aan boord kopen en alles wat u nodig hebt voor uw cruise.