RESTAURANTS EN BARS

Op een cruise heeft elke lunch en diner, elk ontbijt en elk hapje en elk drankje een bijzondere smaak: de Italiaanse smaak, het ingrediënt dat nooit ontbreekt op Costa vakanties. De vriendelijkheid en ongedwongen sfeer zijn de accenten die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt op elk schip. Alle restaurants bieden gerechten aan die bereid zijn met kwaliteitsingrediënten en met aandacht voor gerechten die gemaakt zijn in Italië. En dan is er nog een bar waar u op elk moment van de dag aan al uw wensen tegemoet kunt komen; profiteer ervan door te kiezen voor een van onze geweldige Drankenpakketten!

 

 -------

 

Wij beschermen uw gezondheid om u een vredige vakantie te garanderen.

Ontdek het nieuws met betrekking tot de Costa Veiligheidsprotocol over het leven aan boord.

 

--------

Leven aan boord

Een restaurant voor iedereen

Kwaliteit en variatie zijn de kern van al ons eten.

Club restaurant

tegen betaling
Exclusief
Een privé en exclusieve ruimte waar de meer verfijnde geneugten van de tafel de echte sterren zijn. Allemaal vergezeld van onberispelijke service.

Klassiek restaurant

Inbegrepen
casual

Met het bestemmingsmenu kunt u elke avond de typische gerechten proeven die u vertellen over de traditie en smaken van de plek die u zult bezoeken. morgen.

Pizzeria Pummid'oro

tegen betaling
casual
Een pizza die voor 100% in Italië is gemaakt, met eersteklas ingrediënten en de authenticiteit van een deeg gemaakt met zuurdesem.

Teppanyaki restaurant

tegen betaling
casual
De avond op een andere wijze doorbrengen in een zachte omgeving in een oosterse stijl om het vakmanschap van de Japanse chef-koks van dichtbij te observeren.

Samsara Restaurant

tegen betaling
casual
Waar de Stille Oceaan en de Middellandse Zee samenkomen, genieten we van de fusion gastronomie in een menu vol smaak en innovatie.
Nieuws

Onze mozzarella

Inbegrepen
Op veel Costa-schepen zijn er mini-zuivelfabrieken die zorgen voor de beste wrongel, vakmanschap en zuivel ambachtslieden.

Speciale diëten

Inbegrepen

Het plezier van de vakantie wordt ook geboden in gerechten voor mensen met glutenintolerantie, mensen met allergieën, vegetariërs en veganisten, zonder afbreuk te doen aan de smaak en creativiteit.

Italiaanse merken

Inbegrepen
De Italiaanse smaak op Costa-schepen is elke dag aanwezig op elk evenement, in bars en op uw restauranttafel met zorgvuldig geselecteerde producten en merken.

Leven aan boord

Bar met uitzicht op zee

Aan boord vindt u gelegenheden die perfect zijn voor elk moment van de dag.

IJssalon en Chocolate Bar Amarillo

tegen betaling
casual
Een romige zelfgemaakte roomijs of een heerlijke chocolade praline? Niemand is bestand tegen de delicatessen van IJssalon Amarillo.

Chocoladewinkel

tegen betaling
casual
Als u van chocolade in al zijn vormen houdt, kunnen Costa-schepen de perfecte uitdrukking zijn van uw passie in de chocolaterie.

Aperol Spritz Bar

tegen betaling
casual
Een Aperol Spritz is een uitnodiging om te glimlachen voor de dag in een sfeer van sereniteit, een uitdrukking van vreugde op uw Costa-vakantie.

Poretti Pub

tegen betaling
casual

Een toast met een speciaal biertje om uw reis met onze Costa Cruise nog spannender te maken!

Wijnwinkel en wijnbars

tegen betaling
casual
De smakelijkste manier om de avond op een Costa-schip te beginnen? Een goed glas rode of witte wijn uit onze wijnwinkels en bars.

Ferrari Wijnbar

tegen betaling
Exclusief

De Ferrari Wijnbar is een stijlvol hoekje op een Costa Cruise-schip, waar we kunnen genieten van uitzonderlijke Italiaanse bubbels.

Een unieke ervaring aan boord

De handtekening van chef-kok Barbieri

Elke avond een gerecht gemaakt door Chef Bruno Barbieri. Een heerlijke reis naar een wereld van smaken en ideeën.

Drankenpakketten

U hoeft zich tijdens uw vakantie nergens zorgen om te maken! Daarom biedt Costa drankenpakketten aan. Die zijn praktisch en geven voldoening, zodat u toekomt aan totale ontspanning voor de juiste prijs