RESTAURANTS EN BARS

Als het eten zo goed en gevarieerd is, is de kans om een vleugje etnische gastronomie te zien in de gerechten die aan boord worden bereid een waar genoegen.
Op een cruise heeft elke lunch en diner, elk ontbijt en elk hapje en elk drankje een bijzondere smaak: de Italiaanse smaak, het ingrediënt dat nooit ontbreekt op Costa vakanties. De vriendelijkheid en ongedwongen sfeer zijn de accenten die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt op elk schip. Alle restaurants bieden gerechten aan die bereid zijn met kwaliteitsingrediënten en met aandacht voor gerechten die gemaakt zijn in Italië. Met meer dan 400 artikelen die 16 regio's vertegenwoordigen en vele andere artikelen in de aanbieding. En dan is er nog een bar waar u op elk moment van de dag aan al uw wensen tegemoet kunt komen; profiteer ervan door te kiezen voor een van onze geweldige Drankenpakketten!

      

Leven aan boord

Een restaurant voor iedereen

Kwaliteit en variatie zijn de kern van al ons eten.

Een unieke ervaring aan boord

De handtekening van chef-kok Barbieri

Een menu dat is gecreëerd door chef-kok Bruno Barbieri. Een heerlijke reis naar een wereld van smaken en ideeën.

Drankenpakketten

U hoeft zich tijdens uw vakantie nergens zorgen om te maken! Daarom biedt Costa drankenpakketten aan. Die zijn praktisch en geven voldoening, zodat u toekomt aan totale ontspanning voor de juiste prijs