Entertainment

Er zijn duizend facetten van plezier aan boord. Met Costa wordt de Italiaanse houding ten opzichte van de show kunst, met shows en activiteiten die altijd anders zijn; u hoeft alleen maar te kiezen.  Muzikanten, acrobaten, goochelaars, mimespelers en bands staan klaar om u te laten zien dat er voorstellingen in vele vormen zijn. En ze zijn allemaal op het podium aan boord om u enkele onvergetelijke momenten te laten beleven. In het theater, bijvoorbeeld, waar de artiesten je laten lachen, dromen, je emoties opwekken, met boeiend amusement voor kinderen, en op de belangrijkste momenten van de cruise wanneer zangers, dj's en dansers optreden in de vele bars en lounges aan boord. Maar u kunt ook een ster zijn als u deelneemt aan onze talentenjacht: The Voice.

   

Unieke ervaringen aan boord

The Voice of the Sea

Bent u er klaar voor om de ster van de cruise te worden? 's Werelds populairste talentenshow is nu een van de programma's op de schepen van Costa.

Peppa Pig

Peppa Pig, met haar schitterende wereld van haar blije vriendjes, komt aan boord van alle Costa-schepen om uw kinderen in haar unieke stijl te vermaken.