Exclusieve Beach Club

Category One
tegen betaling
Category Two
Exclusief
De exclusieve Beach Club is een ware oase voor veeleisende klanten die alleen het beste willen. De exclusieve ruimte maakt het mogelijk om heerlijk te zonnen en te ontspannen. Gelegen in een afgeschermde ruimte van het schip, biedt het de privacy die geschikt is voor degenen die maximale ontspanning willen van deze Costa-vakantie. Hier kunt u genieten van het lezen van een boek, chatten of luisteren naar uw favoriete muziek compilaties. Geen gebabbel kan u storen terwijl u geniet van het beste van uw reis, altijd in de watten gelegd door het personeel van Costa.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Club restaurant

tegen betaling
Exclusief
Een privé en exclusieve ruimte waar de meer verfijnde geneugten van de tafel de echte sterren zijn. Allemaal vergezeld van onberispelijke service.

Ferrari Wijnbar

tegen betaling
Exclusief

De Ferrari Wijnbar is een stijlvol hoekje op een Costa Cruise-schip, waar we kunnen genieten van uitzonderlijke Italiaanse bubbels.

Samsara Spa zone

tegen betaling
Exclusief
De Samsara Spa is een echte Spa zone, volledig gewijd aan uw welzijn, waar u kunt genieten van wat tijd voor uzelf.

Schoonheidsbehandelingen

tegen betaling
Exclusief
Alles wat u nodig hebt voor uw Beautysalon, gezichtsmaskers om te verfrissen en te tonifiëren, ontharing en manicuren.

Massage

tegen betaling
Exclusief
De oude kunst van massage is altijd al beoefend om te ontspannen en het lichaam te versterken. Uw ontspanning wordt versterkt op een Costa-schip.

Show in het theater

Inbegrepen
Exclusief

Elke avond een spannende en boeiende show voor jong en oud!