Show in het theater

Category One
Inbegrepen
Category Two
Exclusief

Elke avond een spannende en boeiende show voor jong en oud!

Costa biedt elke avond een andere show. Alle optredens op de affiche zijn geweldige producties die tot in de puntjes verzorgd zijn, van de kostuums tot aan het decor. De casts zijn nationale en internationale professionals van topniveau die weten hoe ze u kunnen ontroeren, laten lachen, en laten dromen. Alle shows zijn geschikt voor een internationaal publiek. Daarom is showtijd het evenement waar alle passagiers het meest naar uitkijken. Ga op een comfortabele stoel zitten om voor goochelaars, zangers, acrobaten, dansers en internationale artiesten te applaudisseren wiens optredens exclusief voor Costa zijn. Elke voorstelling in het grote theater brengt de opwinding van een show op Broadway. En u kunt zelf de held zijn met een optreden op het podium bij onze talentenjacht.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Club restaurant

tegen betaling
Exclusief
Een privé en exclusieve ruimte waar de meer verfijnde geneugten van de tafel de echte sterren zijn. Allemaal vergezeld van onberispelijke service.

Ferrari Wijnbar

tegen betaling
Exclusief

De Ferrari Wijnbar is een stijlvol hoekje op een Costa Cruise-schip, waar we kunnen genieten van uitzonderlijke Italiaanse bubbels.

Samsara Spa zone

tegen betaling
Exclusief
De Samsara Spa is een echte Spa zone, volledig gewijd aan uw welzijn, waar u kunt genieten van wat tijd voor uzelf.

Schoonheidsbehandelingen

tegen betaling
Exclusief
Alles wat u nodig hebt voor uw Beautysalon, gezichtsmaskers om te verfrissen en te tonifiëren, ontharing en manicuren.

Massage

tegen betaling
Exclusief
De oude kunst van massage is altijd al beoefend om te ontspannen en het lichaam te versterken. Uw ontspanning wordt versterkt op een Costa-schip.