Samsara Spa zone

Category One
tegen betaling
Category Two
Exclusief
De Samsara Spa is een echte Spa zone, volledig gewijd aan uw welzijn, waar u kunt genieten van wat tijd voor uzelf. De Samsara Spa is alleen beschikbaar op bepaalde schepen, en is een echte oase van welzijn. Het beslaat een oppervlakte van maximaal 6.000 vierkante meter en is ontworpen om u te helpen bij het opnieuw opbouwen van fysieke energie en geestelijk evenwicht in een unieke sfeer in de geest van oude Romeinse baden. Laat u meevoeren in het zachte water van de thermale en thalassotherapiebaden, stoombaden en Finse sauna's en ervaar de behandelingen geïnspireerd door de oude Ayurvedische leer. Sluit uw ogen en ervaar de fysieke regeneratie. De Samsara Spa wellnesscentrum, met uitzicht op de zee, is een wereld waar de tijd stilstaat, een unieke ervaring om in harmonie met uzelf te leven. U zal met een gerevitaliseerd lichaam en geest tevoorschijn komen.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Club restaurant

tegen betaling
Exclusief
Een privé en exclusieve ruimte waar de meer verfijnde geneugten van de tafel de echte sterren zijn. Allemaal vergezeld van onberispelijke service.

Ferrari Wijnbar

tegen betaling
Exclusief

De Ferrari Wijnbar is een stijlvol hoekje op een Costa Cruise-schip, waar we kunnen genieten van uitzonderlijke Italiaanse bubbels.

Schoonheidsbehandelingen

tegen betaling
Exclusief
Alles wat u nodig hebt voor uw Beautysalon, gezichtsmaskers om te verfrissen en te tonifiëren, ontharing en manicuren.

Massage

tegen betaling
Exclusief
De oude kunst van massage is altijd al beoefend om te ontspannen en het lichaam te versterken. Uw ontspanning wordt versterkt op een Costa-schip.

Show in het theater

Inbegrepen
Exclusief

Elke avond een spannende en boeiende show voor jong en oud!