Hebt u nog nooit een cruise gemaakt?

Ontdek het genot van een vakantie op zee
  • Droombestemmingen over de hele wereld
  • Hutten, uw oase van comfort
  • Entertainment voor volwassenen en kinderen
  • Uitstekende keuken
  • Geweldige spa
  • Rondleidingen op maat voor u.


HET NIEUWE BEVEILIGINGSPROTOCOL


Het nieuwe beveiligingsprotocol om uw gezondheid te beschermen en dat nieuwe operationele procedures bevat die zijn aangepast aan de vereisten in reactie op de COVID-19-situatie in overeenstemming met nationale en internationale gezondheidsnormen. 

Wij beschermen uw gezondheid en veiligheid, om u een rustige vakantie te garanderen.

Op vakantie bent u rustiger, meer ontspannen en lacht u meer, maar alleen met een Costa-cruise wordt uw geluk vermenigvuldigd, omdat u het weerspiegeld ziet in de mensen van wie u houdt, in de glimlach van vrienden en in de ogen van kinderen.

Uw hut: ontspanning op zee

Op een cruise van Costa is uw hut een oase van comfort. Suite, met extern en intern balkon: onze hutten hebben een punctuele en nauwkeurige service, een zeezicht dat elke dag anders is zonder uzelf de gemakken van thuis te ontzeggen.

Entertainment zonder einde

Sport, wedstrijden en competities, muziek en shows. U hebt een enorme keuze aan boord van de Costa-schepen. De charme van lokale muziek; dansen op het ritme van de landen die wij bezoeken waardoor we er meer kennis over krijgen.

Een fantasiewereld om te verkennen

Terwijl de kinderen een spelletje spelen in het zwembad en genieten van een lekker tussendoortje, kunnen de volwassenen zich concentreren op ontspanning of verkenning. Op een cruise zijn er Miniclubs voor verschillende leeftijden, een speciaal amusementsteam en speciale menu's.

Het land in het gerecht

Zoet, zout, vegetarisch of glutenvrij, alleen hoogwaardige ingrediënten, elk ontworpen voor verschillende behoeften. Ontdek de typische gerechten van de bestemmingen die u bezoekt, gemaakt door chef-kok Barbieri voor Costa Cruises!

De grootste drijvende spa

Yoga op het dek of een verkwikkende massage? Een nieuwe haarstijl? Transformeer de Costa cruise in een de wellness-vakantie.

Tours op maat voor u

Ontdek elke dag een andere plaats en beslis wat u wilt zien. Van shoppen tot diepzeeduiken, en een tochtje met een 4x4 naar een rondleiding door een museum.

Aan de slag: laten we uw koffers pakken!

Het inpakken van de koffer is de grootste ergernis en het grootste plezier van elke vakantie. En al helemaal als dit is uw eerste cruise-ervaring is. Om u te helpen bij het kiezen tussen het overbodige en noodzakelijke, hebben we een gidsje samengesteld voor de 'perfecte koffer'.

Klaar om te gaan?

Nog geen lid?

Aanmelden is snel en gemakkelijk! Welkom bij de Costa Club, een wereld vol privileges. Als lid profiteert u van speciale kortingen op vele afvaarten. Het bijbehorende C-Magazine is nu ook online beschikbaar!