Mozzarella Goccialatte

Category One
Inbegrepen
Op veel Costa-schepen zijn er mini-zuivelfabrieken die zorgen voor de beste wrongel, vakmanschap en zuivel ambachtslieden. U kunt genieten van mozzarella's, burrata, buffalo, scamorze en nog veel meer op uw pizza of in de heerlijke gerechten op het menu van Goccialatte, met alle gerechten die zijn gemaakt om te genieten van de versheid van het product, rechtstreeks uit de zuivel. Het evenement wordt georganiseerd in combinatie met de "Latteria del Curatino", een Italiaans merk dat is ontstaan uit de synergie van beide Campania-bedrijven: "Comat" (een van de meest succesvolle in de productie van installaties en machines voor de zuivelproductie) en de melkveehouderij "Podere dei Leoni" (fabrikant van DOP buffalo mozzarella). Het basisingrediënt is de wrongel van koeien- en buffelmelk uit de vlakten van de Sele. Echte puur Italiaanse hoogstandjes aan onze tafel gebracht.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!