Fitnessruimte

Category One
Inbegrepen
Als u sportief bent, kunt u in vorm blijven in de fitnessruimte, uitgerust met de nieuwste apparatuur en grote ramen met uitzicht op zee. Op de loopband hardlopen of uw normale trainingsroutines uitvoeren terwijl u de eindeloze uitgestrektheid van de zee voor u bewondert, wat u een gevoel van absoluut welzijn geeft en u inspireert om uw prestaties te verbeteren. De Costa fitnessruimten zijn uitgerust met de modernste apparatuur en zijn een uitnodiging om fit te blijven, zelfs voor de meest luien. U kunt ook een personal trainer inhuren of deelnemen aan groepsspinning lessen en ontspannende yoga en Pilates lessen. Wie zegt dat u niet in vorm kan blijven tijdens uw vakantie?

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!