Italiaanse merken

Category One
Inbegrepen
De Italiaanse smaak op Costa-schepen is elke dag aanwezig op elk evenement, in bars en op uw restauranttafel met zorgvuldig geselecteerde producten en merken. Eten, drinken, ingrediënten en merken van grote Italiaanse traditie maken deel uit van Costa's selecties om smaak en kwaliteit toe te voegen aan uw cruise. Costa is een samenwerkingsverband aangegaan met Illy koffie, Ferrari Spumante, Aperol en andere grote merken, omdat elk moment bij de bar speciaal is. De gastronomie gebruikt ingrediënten van Italiaanse topkwaliteit zoals olijfolie, Fassona rundvlees voor hamburgers of wrongel van Sele voor de mozzarella die vers aan boord wordt gemaakt. Barilla pasta is de koningin van uw eerste gerecht. En Agrimontana voor ijs, Gobino en Biasetto voor chocolade en gebak zullen u op elk moment aan boord van zoetigheid laten genieten.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!