Joggingparcours

Category One
Inbegrepen
Jogging sulle navi Costa Crociere 2
De jogging-route afleggen terwijl het schip in de richting van uw vakantie vaart is gewoon een geweldig gevoel. Maak een ronde op het schip van boeg tot achtersteven tijdens het joggen, van bakboord tot stuurboord, terwijl uw hartslag perfect aansluit bij uw gevoel van welzijn. Adem het jodium van de zee waar u overheen vaart in en houd uw training in de gaten. Dit is een van de beste gevoelens voor een atleet, want naast lichaamsbeweging, kunt u zorgen voor de onbetaalbare gastvrijheid van de natuurlijke wereld die u in staat stelt om op de „rand van de horizon” hard te lopen!

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!