Zwembad en whirlpool

Category One
Inbegrepen
Dekzwembaden zijn de plek voor vergaderingen en entertainment, om nieuwe vrienden te maken en te genieten van een drankje. De zwembaden aan boord van een Costa-schip zijn de kern van het plezier. Dit is waar het entertainment u zowel gedurende de dag als 's avonds zal amuseren met spelletjes en dansen met de meest populaire evenementen, zoals het witte feest, waar u kunt rocken op de maat van de muziek. De zwembaden zijn ook de plek waar u kunt genieten van een lunch in zeestijl en waar uw kinderen zoveel tijd kunnen doorbrengen. De „strandwachters” zijn altijd alert, zodat u zich kunt ontspannen, misschien in een bubbelbad. De zwembaden zijn geplaatst op strategische locaties zodat u de zee of het zwembad kunt zien, misschien om te genieten van de zonsondergang met een cocktail in de hand in het gezelschap van nieuwe vrienden, terwijl het water zachtjes uw lichaam masseert.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!