Speciale diëten

Category One
Inbegrepen

Het plezier van de vakantie wordt ook geboden in gerechten voor mensen met glutenintolerantie, mensen met allergieën, vegetariërs en veganisten, zonder afbreuk te doen aan de smaak en creativiteit.

Als u een speciaal glutenvrij dieet volgt, omdat u lijdt aan coeliakie of hypoglykemie voor diabetici of als u een allergie of intolerantie hebt, maak u dan klaar om te genieten van alle smaken van een Costa-vakantie. Als u vegetariër of veganist bent, kunnen wij speciaal voor u bereide gerechten serveren. Speciale menu's zijn beschikbaar in restaurants, geserveerd bij het ontbijt, de lunch en het diner of, als alternatief, kunt u uw eigen producten meenemen die de Costa chef-koks kunnen omzetten in heerlijke gerechten. Zelfs wanneer u op reis gaat, kunt u vragen naar een lunchpakket dat aan uw wensen voldoet. Dus, we zijn blij om aan deze specifieke behoeften te voldoen; breng ons hiervan op de hoogte op het moment van reservering. Geniet van de vakantie terwijl u uw normale dieet volgt!

Voor meer informatie, bezoek onze sectie Belangrijke info

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!