Multi-sportveld

Category One
Inbegrepen
Aan boord zijn er multi-sportvelden voor voetbal, volleybal, basketbal en tennis.

Als u houdt van teamsporten, ga dan de strijd aan met vrienden en andere gasten op de multi-sportvelden en -terreinen. Neem deel aan de evenementen die door ons entertainment team worden georganiseerd en die de perfecte manier zijn om in vorm te blijven en tegelijkertijd plezier te hebben. Of ontspan uw spieren in een yogales met onze instructeurs. De begeleiders en instructeurs zijn geweldig bij het inschakelen van zelfs de meest luien met veel professionaliteit en enthousiasme en zullen u laten glimlachen bij elke nieuwe sportervaring! Met Costa kunt u ook genieten van lichaamsbeweging op het land met excursies die u in staat stellen om watersporten, fietsen en wandelen te beoefenen. Fitness kan ook deel uitmaken van uw vakantie.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!