Squok Club

Category One
Inbegrepen

De Squok Club is een Mini Club voor kinderen van 3 jaar en ouder die al onafhankelijk zijn (geen luier nodig hebben). Het is noch school noch oppas, het is amusement!

Uw kinderen zullen nooit een saai moment beleven tijdens een cruise van Costa. En u kunt genieten van alle ontspanning die u tijdens een vakantie verdient! Ze hebben geen moment pauze tussen de feesten, spelletjes in het zwembad, lekkere hapjes, samen dansen en minitoernooien. De Costa entertainment teams weten hun interesse vast te houden met veel stimulerende activiteiten. Aan boord is de Squok Club onderverdeeld in leeftijdscategorieën: de Mini, voor 3 tot en met 6 jaar, met speciale Peppa Pig-thema-activiteiten, en de Maxi Club, voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Dus iedereen kan plezier hebben met vrienden. Het bijzondere aan het kinderanimatieprogramma is dat het de hele dag geopend is (van 9.00 uur tot 24.00 uur), zodat ouders kunnen genieten van een uitstapje of een romantisch diner terwijl de babytoeristen druk bezig zijn in de kinderclub. Op veel schepen heeft de Squok Club een babybadje, waterspelletjes, een piratenschip en een kasteel.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!