Teen Club

Category One
Inbegrepen
Teens club a bordo di Nave Costa
Tieners kunnen de cruise met hun leeftijdsgenoten beleven in een sfeer van continue plezier en altijd begeleid door personeel van Costa. Plezier voor iedereen. Daarom hebben tieners (12 tot en met 17 jaar) een eigen Teen Club, verdeeld in twee leeftijdsgroepen: Teen Club Junior (12-14 jaar) en Teen Club (15-17 jaar). Deze leeftijdsgroepen dragen bij tot het ontstaan van nieuwe vriendschappen en laten uw kinderen ten volle genieten van hun vakantie. Veel leuke evenementen. Tot de populairste behoren de dans- en muzieklessen, sporttoernooien, zwembadfeesten met een nachtelijke duik, discogames en themadiners.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!