Aquapark

Category One
Inbegrepen
Il toboga a bordo delle navi Costa Crociere 2
Snel afdalen met een waterglijbaan op het bovendek van het schip is echt spannend. Tijdens het verloop van deze bezigheid en tussen de snelle afdalingen door kunt u de moed van uw vrienden op de proef stellen of met het hele gezin spelen. U kunt van de sierlijke pijpen glijden en een nieuwe vorm van plezier ontdekken tijdens uw Costa-cruise onder de zon, waar het water altijd fris is en het schip elke dag door nieuwe zeeën „ploegt”.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!