Services

Het zou geen cruise van Costa zijn als we onze passagiers geen hoogwaardige diensten en elk soort comfort zouden bieden. Wij staan altijd voor u klaar, van vertrek tot uw eindbestemming.

Hebt u al een cruise geboekt en weet u niet hoe u zich moet voorbereiden op uw vertrek? Maakt u zich geen zorgen, deze sectie bevat nuttige informatie en daarnaast staat het Costa-personeel altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. 'Hoe gaat de inscheping in zijn werk?', 'Hoe pak ik mijn koffer in?' en 'Hoe communiceer ik met de thuisblijvers?' zijn een aantal vragen die we vaak krijgen. Als u nog vragen hebt, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

Internet en telefoondiensten

Probeer een Wi-Fi-pakket om zorgeloos te browsen! Wi-Fi is beschikbaar in de openbare ruimtes van het schip en in alle hutten. U kunt foto's delen van uw vakantie met uw vrienden om ze over te halen ook een cruise te gaan maken.

Uw koffer

Vraagt u zich af wat u moet inpakken? Maak u geen zorgen, wij zijn er om advies te geven over wat u kunt meenemen, wat u niet mee moet nemen en wat u kunt aantreffen aan boord, waaronder een efficiënte wasservice die dagelijks beschikbaar is.

Kleding

Overdag, 's avonds, op excursies aan wal of bij het sporten, voor elke gelegenheid en ervaring tijdens uw Costa-vakantie hebt u de juiste outfit nodig. Bent u iets vergeten? Onze schepen hebben een uitgebreide winkelarcade waar u kunt vinden wat u niet hebt ingepakt.