Costa-app. Uw metgezel tijdens de cruise.

Uw cruise in uw zak. Een cruise is geluk in het kwadraat. Beleef elk moment van uw vakantie met de nieuwe Costa-app: makkelijk in uw zak te stoppen, fantastisch om te verkennen.

Even downloaden en u heeft een berg diensten tot uw beschikking. Download de Costa-app nu.

 

 

 

Nu beschikbaar op de Costa Diadema, Costa Favolosa, Costa Fascinosa, Costa Luminosa, Costa Deliziosa, Costa Mediterranea, Costa Magica en Costa Pacifica.

Zó veel verrassingen, en dat met een enkele aanraking.

Tik op het scherm en de Costa Cruises-app opent een wereld van diensten en informatie.

Uw metgezel tijdens de cruise.

U ziet de informatie over uw route op elk gewenst moment, elke dag. Gebruik uw agenda om evenementen aan boord te kiezen die u niet wilt missen.

Elke dag een nieuwe bestemming.

Selecteer en reserveer de excursies aan wal die u het liefst meemaakt en die beschikbaar zijn in elke aanmeerhaven. Een eenvoudige handeling die u gemakkelijk aan boord kunt uitvoeren.

Uw CostaClub-profiel

Beheer uw CostaClub-profiel, bekijk punten en voordelen en bekijk uw cruise: herinneringen van eerdere ervaringen en het plannen van toekomstige ervaringen. Nog niet geregistreerd? Meld u aan en ontvang kortingen voor uw cruise.

Begin uw vakantie

Download de Costa Cruises-app.

 

 

Nu beschikbaar op de Costa Diadema, Costa Favolosa, Costa Fascinosa, Costa Luminosa, Costa Deliziosa, Costa Victoria, Costa Mediterranea, Costa Magica en Costa Pacifica.