De verjaardagscruise

70 jaar geschiedenis in een cruise. Een evenement dat zijn sporen zal achterlaten

Om de eerste 70 jaar van Costa te vieren, zullen alle cruises van 2018 speciaal en uniek zijn.
Maar de Costa Club cruise zal "de cruise van alle cruises" zijn: de rijkste, leukste en meest verslavende van alle, vol verrassingen en sensatie.

Costa Pacifica, 14 mei 2018
Spanje, Frankrijk en Malta, twaalf dagen - elf nachten


BOEK NU

Nieuwe route

Een nieuwe route tussen de parels van "Mare Nostro". Plaatsen van grote Italiaanse schoonheid zoals Sorrento, een stad waar het feest nooit ophoudt, wonderen van de natuur zoals de Provence en Malta; alles waarmee u in de zoetheid van de lente kunt leven!

Memory Box

Wij zullen samen de Memory Box openen die in 2013 is gesloten met foto's en berichten die zijn verzonden naar de geschiedenis. Daarnaast, zullen we een nieuwe inwijden die in 2023 zal worden geopend. Begin alvast te zoeken naar het object dat het beste uw ervaring met de cruise overbrengt en neem het mee aan boord!

Smaken om niet te vergeten

Elke dag kunt u genieten van een van de gerechten die de geschiedenis van de menu's hebben gemaakt, om decennium na decennium, onze eerste 70 jaar te vieren. En om "de smaak van de cruise te bezegelen", zal Chef-kok Bruno Barbieri aanwezig zijn!

Uitzonderlijke gasten

Voor een evenement als dit, mag u onze uitzonderlijke gasten niet missen: bereid u voor op het ontmoeten van historische leden van het personeel aan boord. En om hen toe te juichen: een uitzonderlijke gast zal geschiedenis maken met één onvergetelijke show.

Uitdagingen tussen leden

Deze keer wordt u in de niet te missen wedstrijden tussen Clubs opgeroepen om de uitdaging met onze geschiedenis, foto's en video's aan te gaan. Wie weet het meest?

Geschiedenis tentoongesteld

Het wordt een evenement waarbij u gedenkwaardige foto's verzamelt in elke uithoek van Costa Pacifica. We zullen een buitengewone fototentoonstelling organiseren met foto's van deze zeventig jaar van geluk.

Een uniek geschenk

Het geschenk dat u aan het einde van deze cruise ontvangt, is uniek en zal nooit worden herhaald: een waardevol object, alleen bestemd voor degenen die, zoals u, deze ervaring zullen beleven. Nieuwsgierig?

Nog geen lid?

Aanmelden is eenvoudig, snel en geeft u toegang tot een wereld van privileges en speciale aanbiedingen, zowel op vakantie als thuis. Als lid van de Costa Club kunt u profiteren van speciale kortingen op vele afvaarten en een volledig aan u gewijd tijdschrift, C Magazine, nu online!

Meld u nu aan