Verenigde Arabische Emiraten

We vertrekken voor deze Costa Cruise die ons meevoert naar de magische sfeer van ‘Duizend en één nachten’. Een cruise naar de Verenigde Arabische Emiraten is een unieke ervaring om de bruisende pracht in het Midden-Oosten te beleven. Onze vakantie in de VAE biedt honderden kilometers aan hemelse, ongerepte stranden voor adembenemende duiken, vredige oases omringd door de tijdloze charme van de woestijn, architectonische wonderen die de zwaartekracht tarten en een cultuur bijzonder rijk aan traditie. Met de beschikbare Costa-excursies ontdekken we: de grote moskee in Abu Dhabi, een sjeikdiner in het Emirates Palace, het Yas Marina-circuit waar de Formule 1-raceauto's voorbij razen, de glinsterende moderniteit van Dubai, de centra van Fujairah en Khor Fakkan en de mogelijkheid een magische nacht te beleven in de duinen en te ontwaken met de zonsopgang in de woestijn.

Aanbevolen havens

Abu Dhabi

Abu Dhabi is een wonder op zand. De majestueuze witte marmeren moskee bestaat naast moderne wolkenkrabbers. Alles wordt omgeven door woestijn.

Dubai

Dubai is een waar contrast: schitterende wolkenkrabbers, een aantal van de hoogste ter wereld, en onmiddellijk daarachter de eindeloze en stille woestijn, ideaal voor een diner bij zonsondergang.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.