Argentinië

Argentinië, waar we heenvaren met onze cruise, ligt ingeklemd tussen het Andesgebergte en de Atlantische Oceaan. Het is een uitgestrekte omgeving waar de charme van oeroude bossen bijdraagt aan de verleiding van de beroemde pampas en kleurrijke lokale tradities.
In Argentinië hebben unieke diersoorten de tand des tijds doorstaan, inclusief de poema en de magelhaenpinguïn. De vele culturele tradities hebben het land wereldwijd beroemd gemaakt. Een gedenkwaardige ervaring voor iedereen die een cruise naar Argentinië maakt, is absoluut het bijwonen van een tangoshow. Het is een van de onbetwiste symbolen van de cultuur van het land en met name van de hoofdstad, Buenos Aires. Cultuur en folklore danken hun kenmerken aan de geschiedenis van het land, aan de culturen die een diepe indruk hebben achtergelaten in de architectuur en lokale gebruiken. Zelfs tegenwoordig blijven de rijke inheemse tradities in verschillende sectoren bestaan, waaronder handwerk: u kunt niet naar huis gaan zonder een cape van zachte alpaca- of guanacowol.

Aanbevolen havens

Buenos Aires

Argentinië was het beloofde land voor veel Europese emigranten en vandaag de dag heet de hoofdstad Buenos Aires ons een warm welkom.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.