Brazilië

Tijdens onze cruise ontdekt u Brazilië, een land gekenmerkt door vele verschillen, maar verenigd door de schoonheid van de natuur en de sympathie van de bevolking. Veel van hen zijn Europese immigranten die in staat waren hun verschillende culturen te integreren.
Brazilië is duizend reizen in één. Elke excursie zorgt voor andere emoties. En een vakantie in Brazilië is een unieke ervaring. U bezoekt Rio de Janeiro op het ritme van de samba. U gaat lunchen in een hoogwaardig ribrestaurant en vervolgens de Suikerbroodberg beklimmen en de stad van bovenaf bekijken. Onder u bieden duizenden mensen het dagelijks leven het hoofd met een eenvoudige geest en optimisme. U bezoekt de betoverende Salvador da Bahia, een stad van onverenigbare contrasten en verblindende kleuren. Met de pracht van de Afro-Braziliaanse muziek en de prachtige choreografie van capoeira, de straatversie van een dans-vechtsport, begrijpt u de betekenis van het portugese ‘saudade’, de poëtische uitdrukking die ‘nostalgische spijt’ betekent.

Aanbevolen havens

Rio de Janeiro

Realiteit voor degenen die dromen over Brazilië is het beroemde strand Copacabana. Een van de mooiste baaien ter wereld ligt, niet zo heel verrassend, in een van de prachtigste steden.

Salvador

De glimlach van de kinderen van Salvador is een van de dingen die u nog lang bijblijft tijdens onze Costa Cruise naar Brazilië.