Chili

Chili bevat de uitzonderlijke landschappen van Patagonië, onbegaanbare zeeën, zeer hoge fjorden en immense gletsjers, allemaal ingeklemd tussen het Andesgebergte en de Stille Oceaan, die we bevaren tijdens onze cruise.
Chili verandert net als een kameleon vaak van uiterlijk: van de droge en noordelijke woestijnregio's, de vruchtbare centrale hooglanden, tot aan de koude en diepe fjorden in het zuiden. Met onze cruise naar Chili ontdekken we de verschillende delen van het land. Van de grootse Valparaìso, karakteristiek om haar culturele levendigheid, met panoramische liften en het UNESCO Historic Heritage Centre, tot de kleine vissersdorpen. Als het scenario van het Chileense Patagonië contrasteert met dat van de beroemde Moai van Paaseiland, grote stenen beelden die vertellen over oude volkeren, overtuigingen en etnische rituelen, kunnen we in onze handen knijpen.

Aanbevolen havens

San Antonio/Santiago de Chile

San Antonio is de cruisehaven van de Chileense hoofdstad, eenvoudig toegankelijk en fascinerend als een snelgroeiende moderne metropool.