Estland

We bereiken Estland met onze cruise op de Baltische Zee. Het land is vrijwel helemaal bedekt met wouden en bossen, en vormt een perfecte balans tussen de erfenis van de Russische overheersing en de Scandinavische culturele roeping.
Onder de pracht van het land valt absoluut het natuurlijke landschap, grotendeels beschermd door middel van parken en natuurreservaten waaronder het Lahemaa Nationaal Park, één van de oudste van de voormalige Sovjet-Unie. De aankomst in Estland vanaf zee met een Costa Cruise heeft als voordeel het prachtige uitzicht over de specifieke vorm van de kustlijn, robuust en bezaaid met duizend eilanden. Maar de ziel van het land bevindt zich in de steden. Gedurende onze cruise naar Estland brengen we een bezoek aan de hoofdstad Tallinn, waar het oude centrum (UNESCO-werelderfgoedlocatie) contrasteert met wijken in de Sovjetstijl en gebieden waar hoog oprijzende moderne wolkenkrabbers staan.

Aanbevolen havens

Tallin

Tallinn is één van de mooiste Europese hoofdsteden die we tijdens onze Costa Cruise naar Noord-Europa zullen aandoen. De oude binnenstad is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.