Guadeloupe

Frans Guadeloupe is een eiland in de Antillen dat samen met andere kleine eilandjes een overzeese regio vormt die bereikbaar is via onze cruise. Het is rijk aan zeeleven, heeft prachtige achtergronden en wordt bevolkt door koraalriffen.
Guadeloupe is het grootste eiland van de Kleinere Antillen dat wordt gevormd door twee zustereilanden en gescheiden door een Straat genaamd Rivière Salée die is over te steken via drie verkeersbruggen. Het eiland is bezaaid met vele zoete en sappige tropische vruchten en bloemen zoals orchideeën, bougainville en hibiscus. Hoewel het Grande-Terre wordt genoemd, is dit eiland het kleinste en heeft het de mooiste stranden die er te vinden zijn tijdens onze cruise naar Guadeloupe. Voor liefhebbers van surfen, is de perfecte bestemming het strand van Le Moule. We ontdekken dat het tweede eiland, Basse-Terre, bergachtig is en een vulkaan La Soufrière bevat. We wandelen omgeven door watervallen en kleurrijke bloemen van het tropische woud van het Nationaal Park van Guadeloupe.

Aanbevolen havens

Guadeloupe

De twee eilanden Basse-Terre en Grande-Terre, gescheiden door een kleine natuurlijke landengte, vormen Guadeloupe, waar we met onze Costa Cruise voor anker gaan in de Kleine Antillen.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.