Noorwegen

De karakteristieke Noorse fjorden staan bekend om enkele van 's werelds mooiste landschappen, een ervaring die zeer weinig andere plekken op aarde kunnen bieden, en waarvan we kunnen genieten aan boord van onze cruise.
Onze cruise naar Noorwegen biedt elke dag iets nieuws om naar te kijken. Naast rustgevende wateren en majestueuze fjorden, door sneeuw bedekte bergen en weelderige groene heuvels doet u kleine pittoreske dorpjes aan langs de kust. In diepe baaien die dwars door het landschap snijden, schittert het water met de afspiegeling van bergen die aflopen naar de zee. En, wederom, de indrukwekkende watervallen, statige gletsjers en wandelpaden naar hoogtes waar u van een fantastisch uitzicht kunt genieten. Mis de gelegenheid niet om de Scandinavische cultuur te ontdekken via monumenten en rijke tradities, en door een bezoek te brengen aan betoverende steden: het karakteristieke Bergen, het rustige Geiranger, het bruisende Haugesund, het charmante Sortland, tot aan de hoofdstad Oslo.

Aanbevolen havens

Bergen

De dokken in de haven van Bergen in Noorwegen staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO als gevolg van hun historische waarde. De kleine kleurrijke huizen lijken uit een sprookjesboek te komen.