Rusland

Rusland is 's werelds grootste regio. Richting het oosten van het Oeralgebergte ligt de enorme Siberische steppe, terwijl er richting het westen enkele van de mooiste steden van Europa te vinden zijn. Tijdens de cruise in Rusland meren we aan in St. Petersburg.
De weelde en rijkdom van het Russische rijk kende zijn weerga niet. Met onze cruise hebben we het geluk de prachtige collecties van het Hermitage Museum te bekijken, gevolgd door het statige winterpaleis en vanaf daar lopen we over de Nevsky Prospect, de belangrijkste avenue van de stad. Een paar kilometer van Sint Petersburg ligt Pushkin met het Catharinapaleis, vernoemd naar de vrouw van Peter de Grote, dat de zomerresidentie was van de keizerlijke familie gebouwd in rococostijl. Door te wandelen door de lange gangen en ons te verbazen over de luxe van de kamers ervaren we in één dag de overwinningen van dat tijdperk, die ook worden aangetroffen in het Peterhof Paleis, de zomerresidentie van de Tsaar.

Aanbevolen havens

Sint-Petersburg

Een tussenstop in de haven van Sint-Petersburg voert ons naar het Hof van de tsaren. De schoonheid van het historische centrum zal u betoveren.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.