Spanje

Ons Costa Cruise in de Middellandse Zee doet verschillende havens in Spanje aan, en overal ontdekken we prachtig kunstenaarschap en architectuur met een sterke expressieve intensiteit en vol van de geest van dit land. Tijdens onze cruise naar Spanje bewonderen we de Sagrada Familia in Barcelona, zowel complex als delicaat, en het park met sculpturen van Gaudì, absoluut surrealistisch maar perfect. We drinken sangria in de Gotische wijk, wandelen wat rond en genieten van shopping. Madrid is zo streng als een moeder die wacht op haar kinderen en vervolgens zo gastvrij is in het voeden met heerlijke tapas, jamon serrano en een lekker glas rode wijn. Valencia heeft een onvergetelijke paella, terwijl Málaga de Andalusische zeehaven is, waar de paarden een prachtige uitdrukking zijn van de ontembare geest van de Spanjaarden. En dan de grens met Gibraltar, vroeger beschouwd als het einde van de wereld en tegenwoordig de start van nieuwe avonturen met de Costa Cruise-schepen.

Aanbevolen havens

Barcelona

Het nachtleven van Barcelona Op de 'ramblas' is heerlijk eten en heel veel bier te krijgen, maar we worden altijd in de gaten gehouden door Gaudí, die de ziel van deze stad heeft vastgelegd en uitgedrukt.

St. Cruz de Tenerife

De haven van Santa Cruz de Tenerife is de toegang tot de zee vanuit de stad en wordt gekenmerkt door een mix van culturen die erin zijn geslaagd om harmonieus met elkaar samen te leven.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.