Uruguay

Uruguay is een klein land maar met een veel hogere kwaliteit van leven dan andere Zuid-Amerikaanse landen. Het is een bestemming voor een mooie cruise en heeft een sterk Europese sfeer, achtergelaten door de Portugese veroveraars.
Onze reis naar Uruguay begint langs de oostkust van Rio de la Plata, voordat u Montevideo bereikt, geleid door de vuurtoren van Punta Carretas. Het oude gedeelte van de hoofdstad, de ciudad vieja, is interessant om de markt in de haven. Costa Cruises zet van hieruit koers naar een andere fantastische bestemming: Punta del Este, het Urugese Monte Carlo. Dit schiereiland, overspoeld door Rio de la Plata en de Atlantische Oceaan, verovert ons met zijn prachtige stranden. Daar ontspannen we in de schaduw van palmbomen, wandelen we langs de zee en bewonderen we het oorspronkelijke beeld in de vorm van een hand die uit het zand steekt. We kunnen onszelf verkwikken in een van de vele warmwaterbronnen in het land.

Aanbevolen havens

Montevideo

Uruguay heeft een enorm belangrijk historisch, cultureel en natuurlijk erfgoed. We gaan dit tijdens de tussenstop in Montevideo ontdekken.