Nieuwe routes 2022/2023

Bieden we u een zee van plaatsen die wachten om in 2022 en 2023 verkend te worden.
Meer eilanden, meer steden, meer landen om te bezoeken, zodat elke dag van uw volgende cruise echt onvergetelijk is! Waar wacht u nog op? Begin nu met dromen.

Zomer 2022 in het Middellandse Zeegebied

Onze populairste routes, onze mooiste zee.

Naar het westen

De zomer staat synoniem voor de zee: Ibiza, Palma de Mallorca, Sardinië, Sicilië... Maar ook Barcelona, Marseille en het beste van Italië. Veel verschillende routes voor een week puur plezier.

Naar het oosten

Venetië, Bari, Santorini, Mykonos, Dubrovnik, Corfu... wat wilt u nog meer? Het wordt een buitengewone vakantie tussen Italië, Griekenland en Kroatië!

Zomer 2022 in Noord-Europa

Sprookjesachtige landschappen en tijdloze hoofdsteden.

Noorse fjorden

Een week om uzelf onder te dompelen in de puurste natuur van Noorwegen en Denemarken, of tot twee weken om de Noordkaap en de Lofoten te ontdekken.

Baltische hoofdsteden

Laat u betoveren door de tijdloze hoofdsteden van Noord-Europa, waaronder Stockholm, Tallinn, Helsinki en 2 dagen in Sint-Petersburg!

Herfst 2022 in het Middellandse Zeegebied

Langere cruises van maximaal twee weken: unieke en onvergetelijke routes.

Twee weken in Istanboel

15 dagen tussen Italië, Frankrijk, Spanje, Griekenland en Turkije. Voor het eerst stoppen we in het oude Constantinopel om het 's nachts te ontdekken.

De Canarische Eilanden in 12 dagen

De oceaan roept ons, en we gaan op een cruise om Fuerteventura, Tenerife, maar ook Malaga, Barcelona en nog veel meer te ontdekken.

Winter/lente 2023

Uw winter in de warmte, naar exotische bestemmingen.

Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten

Alle charme van de woestijn en de meest technologische skylines in één verblijf: een week om Dubai, Doha, Abu Dhabi en Muscat te ontdekken.

Caribisch gebied

Ontspanning, witte stranden en heerlijk zonnen: ontdek het Franse West-Indië, Santo Domingo, Aruba... elke dag een ander strand, een droomreis!

Grand Cruises 2023

Costa Luminosa neemt u mee om Zuid-Amerika te ontdekken.

Van de Middellandse Zee naar Zuid-Amerika

Vertrek vanuit Marseille of Barcelona om Zuid-Amerika te ontdekken: 7 weken puur avontuur wachten op u tussen Tierra del Fuego, Brazilië en Argentinië.

Van Zuid-Amerika naar de Middellandse Zee

Buenos Aires is het startpunt voor een tijdloze reis. 52 dagen om het beste van Zuid-Amerika te verkennen en terug te keren naar Europa via de Zuilen van Hercules.

HET COSTA VEILIGHEIDSPROTOCOL, VOOR U

Om u een onvergetelijke vakantie in volledige rust te kunnen bieden, hebben ons gezondheids- en veiligheidsteam en een groep onafhankelijke wetenschappelijke experts het Costa Veiligheidsprotocol opgesteld