Annulerings- en compensatiebeleid

Laatste update van de wintercruises van 2020/21.

**LAATSTE UPDATE**
De cruises worden hervat op 1 mei 2021 met de Costa Smeralda.

 

Na zorgvuldige overweging van het Italiaanse regeringsdecreet dat momenteel van kracht is, hebben we besloten de heropstart van de cruises uit te stellen tot 1 mei 2021

 

Wij zijn van mening dat de huidige reeks beperkende maatregelen ons niet in staat stelt om onze gasten een adequate ervaring te garanderen tijdens bezoeken aan land en de mogelijkheid om de schoonheid van de bezochte bestemmingen ten volle te verkennen. Wij steunen en delen de collectieve inspanning die Italië levert om de gezondheidscrisis aan te pakken en kijken uit naar maart om de klanten opnieuw de best mogelijke vakantie-ervaring te bieden. 

 

Wij zullen op 1 mei de activiteiten hervatten met de Costa Smeralda, die gasten de mogelijkheid zal bieden om de mooiste Italiaanse bestemmingen te ontdekken met minicruises van 3 en 4 dagen, of als alternatief een volledige 7-daagse cruise, die stopt in Savona, La Spezia, Civitavecchia, Napels, Messina en Cagliari.

 

Vanaf 12 juni keert het schip terug naar de westelijke Middellandse Zee om cruises van een week aan te bieden, om Italië (Savona, Civitavecchia en Palermo) te bezoeken, evenals Frankrijk (Marseille) en Spanje (Barcelona en Palma de Mallorca). 


De Costa Luminosa zal ook de dienst hervatten, vertrekkend vanuit Triëst vanaf 16 mei en de volgende dag vanuit Bari, waarmee het cruiseschema van een week in Griekenland en Kroatië wordt bevestigd.

 

Cruise geannuleerd?

Alle cruises tot mei 2021 zijn onderhevig aan annuleringen of wijzigingen. Neem contact op met onze cruise-experts via 09000401276 of uw reisagentschap voor meer informatie over ons compensatiebeleid. 

Het nieuwe beveiligingsprotocol

Van bemanning tot passagiers, van havenfaciliteiten tot schepen, van inscheping tot ontscheping, wij beschermen uw gezondheid en veiligheid, om u een rustige vakantie te garanderen.