Updates van de activiteitenschorsing van de vloot

De wereldwijde gezondheidssituatie vereist ongekende maatregelen om ervoor te zorgen dat de gezondheid in de hele wereld wordt beschermd.
We kijken ernaar uit om na deze noodtoestand samen met u weer de zee op te gaan.

LAATSTE UPDATE 3 JULI 2020

 
   

SCHIP

 

GEANNULEERDE CRUISES

 

BEVESTIGDE CRUISES

COSTA DELIZIOSA
Tot 14 augustus Vanaf 15 augustus
COSTA DIADEMA
Tot 15 augustus Vanaf 16 augustus
COSTA FASCINOSA
Tot 16 september Vanaf 17 september
COSTA FAVOLOSA
Tot 19 september Vanaf 20 september
COSTA FORTUNA
Tot 8 oktober Vanaf 9 oktober
COSTA LUMINOSA
Tot 15 augustus Tot 16 augustus
COSTA MAGICA
Tot 30 september Vanaf 1 oktober
COSTA MEDITERRANEA
Tot 13 augustus Vanaf 14 augustus
COSTA PACIFICA
Tot 13 augustus Vanaf 14 augustus
COSTA SMERALDA
Tot 14 augustus Vanaf 15 augustusGOODBYE COSTA VICTORIA EN COSTA NEOROMANTICA

 

Zoals u wellicht weet, zet Costa Cruises zich in voor de ontwikkeling van duurzaam cruisen door middel van investeringen in verantwoorde technologieën.

Met de komst van de Costa Smeralda (LNG aangedreven), het volgende schip de Costa Toscana (LNG aangedreven) en de Costa Firenze hebben we onze inzet voor duurzaamheid opnieuw bevestigd.

Als gevolg van dit vernieuwingsproces hebben we onlangs de verkoop van de Costa Victoria  en Costa Neoromantica aangekondigd.

Het spijt ons u te moeten informeren dat alle cruises met de Costa Victoria  en Costa Neoromantica zijn geannuleerd en niet meer beschikbaar zullen zijn. Heeft u een bevestigde boeking? Geen nood, wij bieden u graag een alternatieve optie aan.

U kunt elke cruise op een ander schip in onze vloot van gelijke of kortere duur kiezen met vertrek tot april 2022, waarbij u profiteert van een korting van 10% berekend op de cruiseprijs van uw nieuwe boeking.

Indien deze oplossing niet aan uw wensen voldoet, wordt het reeds betaalde bedrag zonder kosten terugbetaald.

Binnenkort wordt u gecontacteerd door ons Contact Center of uw reisagentschap voor meer informatie en te helpen de beste optie te kiezen.

Geannuleerde cruise?

Costa Cruises heeft maatregelen genomen om de reiskantoren en de klanten die getroffen zijn door de wijzigingen te informeren over de mogelijkheid om een cruise uit te stellen dmv een kredietnota voor het bedrag van de cruise dat aan de maatschappij betaald is. Daarnaast hebben deze klanten recht op een boordkrediet van maximaal € 200, dat kan worden besteed aan excursies, verzorgingen en persoonlijke uitgaven.


Klik hier voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van deze kredietnota.

Bel onze Cruise Experts op 09000401276 of neem contact op met uw Reisbureau voor informatie.
U kunt de onderstaande tabel raadplegen voor informatie over geannuleerde cruises.

FAQ

Wat zijn de speciale voorwaarden voor het uitstellen van een cruise die Costa nu gebruikt? Costa biedt u een gratis uitstel van de cruise aan.

Annuleringskosten voor de eerste cruise (exclusief vluchten) en eventuele drankpakketten worden niet toegepast. Alle annuleringskosten voor de geboekte vluchten blijven voor rekening van de klant.

Wat zijn de voorwaarden om gebruik te maken van de speciale lanceringsvoorwaarden?

Dit initiatief geldt voor cruises in augustus, geboekt en bevestigd voor 24 maart 2020. Het heeft geen terugwerkende kracht en is niet van toepassing op cruises die al zijn geannuleerd.

Hoe kan ik profiteren van de nieuwe annuleringsvoorwaarden?

De wijziging moet worden gemaakt door te bellen met het callcenter van Costa Cruise en tegelijkertijd een nieuwe cruise te boeken met vertrekdatum binnen 12 maanden na de dag van de geannuleerde cruise. De nieuwe boeking zal worden gemaakt tegen de prijzen die gelden op het moment van de nieuwe boeking, ongeacht eventuele speciale tarieven, voordelen of promoties die bij de eerste boeking werden toegepast. Op basis van de gebruikelijke algemene verkoopsvoorwaarden.

Kan ik de cruise een tweede keer annuleren?

Per boeking is slechts één datumwijziging toegestaan. In het geval dat de nieuw geboekte cruise wordt geannuleerd, zullen de annuleringskosten die zijn beschreven in de algemene verkoopsvoorwaarden van Costa Cruise gelden.

De wereld rondreizen aan boord van een Costa-schip wordt opnieuw een spannende ervaring, zoals het in meer dan 70 jaar geschiedenis voor miljoenen mensen is geweest.