New York, Heilige Land, Azoren en Istanbul

U zult versteld staan van onze grote Grand Cruise-aanbiedingen voor de Costa Luminosa! Vijf geweldige nieuwe cruises: exotische bestemmingen zoals de Azoren, tijdloze bestemmingen zoals Israël en het Heilige Land, onvergetelijke bestemmingen zoals New York en Boston, of eeuwig charmante bestemmingen zoals Istanbul! Er zijn zoveel nieuwe ervaringen; tijd voor uw volgende reis met Costa!

Van de Middellandse Zee tot het Caribisch gebied en naar New York

Miami, Boston en 3 dagen in de Big Apple: reis naar ongelooflijke Amerikaanse bestemmingen tijdens een fantastische 44-daagse vakantie. Een perfecte mix van cultuur, natuur, steden vol kunst en kustresorts: een onvergetelijke vakantie met talloze ervaringen. Vertrek vanaf 04-03-2022.

De routes van de oudheid in de Middellandse Zee

Griekenland, het Heilige Land en twee dagen in Istanbul: ontdek de Middellandse Zee van west naar oost met een droomreis van wel 30 dagen, waarbij u Italië, Frankrijk, Spanje, Malta, Griekenland, Cyprus, Israël, Turkije en Kroatië verkent. Vertrek vanaf 22-11-2021.

Kerstmis en Nieuwjaar op een Mediterraanse cruise

De eilanden van de Middellandse Zee: in 14 dagen verkent u Corsica, de Balearen, Malta en Sicilië. Vier van de mooiste eilanden van de Middellandse Zee wachten op u met hun unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurschatten. Vier het einde van het jaar samen met ons in stijl op een unieke cruise Vertrek vanaf 21-12-2021.

De zeebries

De Azoren, de Canarische Eilanden en Marokko: een 35-daagse cruise om de magie van de Atlantische Oceaan te ontdekken. U bezoekt Lissabon en Casablanca, absolute schatten zoals Cádiz en Málaga, betoverde eilanden zoals de Canarische Eilanden, Madeira en, niet te vergeten, de spectaculaire Azoren. Vertrek vanaf 28-01-2022.