Nieuw voor 2021/2022: de wereld van Costa breidt zich uit!

Een aantal buitengewone, nieuwe ervaringen wachten op u vanaf lente 2021. Elke reis zal een unieke ervaring zijn. Waar wacht u nog op? Ga uw dromen achterna!

Ongelooflijke avonturen op de Costa Luminosa

U zult versteld staan van onze grote Grand Cruise-aanbiedingen voor de Costa Luminosa! Tijdloze bestemmingen zoals Israël en het Heilige Land, of eeuwig charmante bestemmingen zoals Istanbul! Er zijn zoveel nieuwe ervaringen; tijd voor uw volgende reis met Costa!

Van de Middellandse Zee tot het Caribisch gebied en naar New York

Miami, Boston en 3 dagen in de Big Apple: reis naar ongelooflijke Amerikaanse bestemmingen tijdens een fantastische 44-daagse vakantie. Een perfecte mix van cultuur, natuur, steden vol kunst en kustresorts: een onvergetelijke vakantie met talloze ervaringen. Vertrek vanaf 04-03-2022.

Kerstmis en Nieuwjaar op een Mediterraanse cruise

De eilanden van de Middellandse Zee: in 14 dagen verkent u Corsica, de Balearen, Malta en Sicilië. Vier van de mooiste eilanden van de Middellandse Zee wachten op u met hun unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurschatten. Vier het einde van het jaar samen met ons in stijl op een unieke cruise Vertrek vanaf 21-12-2021.

De zeebries

De Azoren, de Canarische Eilanden en Marokko: een 35-daagse cruise om de magie van de Atlantische Oceaan te ontdekken. U bezoekt Lissabon en Casablanca, absolute schatten zoals Cádiz en Málaga, betoverde eilanden zoals de Canarische Eilanden, Madeira en, niet te vergeten, de spectaculaire Azoren. Vertrek vanaf 28-01-2022.

Zomer 2021 in Noord-Europa

Acht dagen in de Noorse fjorden met de Costa Diadema

Voor het eerst gaat de Costa Diadema naar Noord-Europa. De charme van het schip zal deze droomreis in een ongerepte natuurlijke omgeving nog onvergetelijker maken. Eén week om steden als Bergen en Kopenhagen te ontdekken en de prachtige fjorden van Geiranger te bezoeken.

13 dagen om de Noordkaap en de Lofoten-eilanden te verkennen

Reis met de Costa Fascinosa naar de Noordkaap, de top van de wereld waar de zon in de zomer zelfs ’s avonds schijnt, om de ongerepte natuurlijke omgeving te bewonderen, van de Geiranger-fjorden tot de Lofoten-eilanden. Een volledig unieke 13-daagse cruise.

Een 10-daagse ontdekkingsreis van de Baltische hoofdsteden

Een prachtige 10-daagse cruise op de Costa Fascinosa: ontdek de tijdloze hoofdsteden van Noord-Europa, waaronder Stockholm, Tallinn en Helsinki, en breng daarna twee dagen door in Sint-Petersburg!

Herfst/winter 2021 op de Middellandse Zee

Terug naar Istanbul

Twee dagen aan boord van de Costa Diadema op ontdekkingsreis in Italië, Griekenland en Turkije. Voor het eerst stopt u voor één nacht in het oude Constantinopel om te genieten van het nachtleven. Vertrek van september 2021 tot februari 2022.

Terug naar Casablanca

10 dagen aan boord van de Costa Favolosa, die Italië, Frankrijk, Spanje en Marokko aandoet, met een uitzonderlijke tussenstop van 2 dagen in Casablanca, een oogverblindend mooie stad. Vertrek in oktober 2021.

Van de zee naar het Heilige Land

Twee weken aan boord van de Costa Diadema om Italië, Frankrijk en Griekenland te ontdekken, met twee onvergetelijke dagen in het Heilige Land! Vertrek van december 2021 tot maart 2022.

Winter 2021/Lente 2022 in de Verenigde Arabische Emiraten

Tussen het zand en de wolkenkrabbers bestaat een oneindig wonder: aan boord van de Costa Smeralda kunt u voor het eerst genieten van een route vol buitengewone en exotische locaties.

Een week in de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar

Een tijdloze cruise die u nu kunt beleven aan boord van de Costa Smeralda voor een vakantie om niet te vergeten! U heeft acht dagen de tijd om Dubai, Abu Dhabi, Muscat en het prachtige Doha te ontdekken! Vertrek van november 2021 tot maart 2022.

Kerstmis en Nieuwjaar: 10 dagen in de Verenigde Arabische Emiraten

Voor een onvergetelijke vakantie gaat u op een 10-daagse cruise aan boord van de Costa Smeralda om Dubai, Abu Dhabi en Muscat te verkennen en het nachtleven te ervaren tijdens een tussenstop van twee dagen in elke haven! Vertrek vanaf 18/12/2021.

Reis om de wereld 2022!

Beleef een geweldig avontuur op zee aan boord van de Costa Deliziosa: 126 dagen, drie oceanen en vijf continenten. Van de Adriatische Zee tot de Straat van Gibraltar bezoekt u de mooiste steden aan de Middellandse Zee, voordat u naar Amerika gaat.

Vervolgens gaat u door naar Ecuador om tenslotte de landengte van Panama te bezoeken, die de schoonheid van Peru en Chili zal onthullen. Daarna reist u door naar het westen om droom-bestemmingen zoals Paaseiland, Papoea-Nieuw-Guinea, Nieuw-Zeeland en Australië te ontdekken, voordat u richting het Verre Oosten gaat voor een bezoek aan Japan, Zuid-Korea, China, Vietnam en India. Uw reis eindigt met een zeer emotionele ervaring die alleen het zicht van het Heilige Land kan bieden.

Een reis om de wereld die een nieuw wereldrecord in lengte neerzet!

Costa Toscana 2021: Binnenkort beschikbaar!