Een familie cruise, het geluk van iedereen!

Een Costa cruise zal zowel ouders als kinderen in vervoering brengen.... en met het speciale gezinsaanbod betalen kinderen onder de 18 jaar alleen maar havenbelasting! *

Een speciale aanbieding voor iedereen

Costa denkt aan iedereen, met speciale aanbiedingen voor alle leeftijden. Wij kijken er naar uit om u het hele jaar door aan boord van onze schepen te zien!

SPECIAAL FAMILIE AANBOD

De aanbieding is van geldig voor 1 of 2 kinderen onder de 18 jaar die de hut delen met 2 volwassenen.

Anderhalf

Een Costa cruise is nog steeds even betaalbaar als altijd, zelfs als u alleen reist met een minderjarig kind.

Gezinsaanbod

Twee volwassenen met 2 of 3 kinderen onder de 18 jaar kunnen reizen in twee aparte hutten (2de hut tegen een gereduceerde prijs tot -50%). Bel ons op 0 800 89 125 of laat ons contact met u opnemen.

Voor kinderen en tieners

Met Peppa Pig en de animatoren is het plezier gegarandeerd.

Squok Club

De Squok Club is een Mini Club voor kinderen van 3 jaar en ouder die al zindelijk zijn (geen luier nodig hebben).

Teens Club

Tieners kunnen de cruise met hun leeftijdsgenoten beleven in een sfeer van continue plezier en altijd begeleid door personeel van Costa.

Aquapark

Snel afdalen met een waterglijbaan op het bovendek van het schip is echt spannend.

Voor elk zijn eigen vakantie

Last Minute

Wees er snel bij! Pak je koffer en vertrek!

Winterzon bestemmingen

SPECIAAL FAMILIE AANBOD: Voor 1 of 2 minderjarigen onder de 18 jaar, in een hut met 2 volwassenen die geboekt hebben met een Total Comfort Classic of Premium tarief, betaalt u alleen havenbelastingen en registratiekosten, eventuele verzekeringen, vluchten en transfers. Als volwassenen hebben geboekt met een Basic-tarief, zullen zij ook de kosten van de hut aan boord voor de kinderen moeten betalen. De actie is het hele jaar door geldig, behalve op Nieuwjaarscruise en de Wereldcruise. Voor vlucht+cruisepakketten naar alle bestemmingen geldt de aanbieding 'kinderen gratis' voor het deel van de cruise en is exclusief vluchten, transfers en eventuele brandstoftoeslagen voor kinderen, waarvan de prijzen zullen worden meegedeeld op het moment van boeking. Voor reserveringen tegen het Total Comfort Classic- of Premium-tarief omvat de actie ook de bijbehorende drankpakketten. De SPECIAL FAMILY actie is geldig voor maximaal 2 kinderen per hut en kan niet worden gecombineerd met andere acties. De prijs voor volwassenen, meegedeeld op het moment van de reservering, kan worden gewijzigd (verhoging of verlaging) als het aantal minderjarigen in de cabine verandert.

 

Anderhalf: Een volwassene en een kind, jonger dan 18 jaar, die in dezelfde hut reizen, betalen een cruise-aandeel tegen het Total Comfort Classic- of Premium-tarief en een aandeel van een kind (tot 50% van het aandeel van de volwassene), bovenop de havenbelastingen, registratie- en servicekosten, eventuele verzekeringen, vluchten en transfers. Exclusief de Nieuwjaarscruise en de Wereldcruise.

 

Gezinsaanbod: Een gezin van 2 volwassenen en 2 of 3 kinderen jonger dan 18 jaar kan in 2 verschillende hutten reizen tegen betaling van maximaal 50% van de cruiseprijs tegen het Total Comfort Classic of Prémium tarief voor de tweede hut.